Τσίριτς: «Δώσαμε χαρά στον κόσμο μας, συγχαρητήρια στα κορίτσια μας»

Τσίριτς: «Δώσαμε χαρά στον κόσμο μας, συγχαρητήρια στα κορίτσια μας»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για τη νίκη επί της Βουλιαγμένης και την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού επικράτησε εύκολα της Βουλιαγμένης με 11-6 και κατέκτησε το Κύπελλο. Αυτό είναι το δεύτερο τρόπαιο που παίρνουν στη φετινή σεζόν τα κορίτσια του πειραϊκού συλλόγου, μετά το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με τον ΝΟΒ και την απονομή του τροπαίου, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Αλεξάντερ Τσίριτς, μίλησε για τη νέα σπουδαία επιτυχία της ομάδας του μεγάλου λιμανιού και συνεχάρη τις παίκτριές του για την εμφάνιση και τη νίκη.

Διαβάστε επίσης: Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού στο στόχαστρο της Γιουβέντους!

«Είναι ο δεύτερος στόχος της σεζόν που πετυχαίνουμε μετά το Σούπερ Καπ Ευρώπης. Δώσαμε χαρά στον κόσμο μας. Συνεχίζουμε γιατί έχουμε μπροστά μας τα παιχνίδια με τη Ματαρό. Ήταν μια πρόβα αυτό το φάιναλ φορ για τη Ματαρό. Να δούμε που κάναμε λάθη και να κοιτάξουμε τη συνέχεια. Κάναμε εξαιρετική δουλειά στον τελικό. Αξίζουν συγχαρητήρια στα κορίτσια και τους συνεργάτες μου».

Mαργαρίτα Πλευρίτου: «Ευελπιστώ να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα μέχρι το τέλος της χρονιάς. Τα συναισθήματα είναι διαφορετικά  σε κάθε κατάκτηση. Έχουμε υψηλούς στόχους κάθε χρόνο και είμαι περήφανη για την ομάδα. Προσπαθούμε κάθε ημέρα και για αυτό έχουμε αυτά τα αποτελέσματα. Είμαστε δεμένες και προσπαθούμε κάθε μέρα».

Νικόλ Ελευθεριάδου:  «Συνεχίζουμε πραγματοποιώντας τους στόχους μας. Χαίρομαι πάρα πολύ που κερδίσαμε πάλι το Κύπελλο και κοιτάμε το ματς με τη Ματαρό. Να είμαστε καλά, να πετύχουμε και τους άλλους στόχους που έχουμε μπροστά μας».

Έλενα Ξενάκη:  «Ένας από τους στόχους που είχαμε θέσει. Η καλύτερη αρχή για μια δύσκολη περίοδος που έχουμε μπροστά μας. Ευχαριστώ τις συμπαίκτριές μου για το βραβείο. Είναι τιμητικό. Η ποιότητά μας και ατομικά και ομαδικά μπορεί να μας οδηγήσει ψηλά αρκεί να το πιστέψουμε εμείς οι ίδιες και να το δείχνουμε μόλις πέφτουμε στο νερό».

Χρυσή Διαμαντοπούλου:  «Άλλο ένα Κύπελλο. Είχαμε πολύ καλό ρυθμό στην άμυνα και στην επίθεση. Μας δίνει ώθηση αυτή η κατάκτηση ενόψει του αγώνα με τη Ματαρό. Από τα πιο σημαντικά της σεζόν. Με καλή ψυχολογία πιστεύω θα περάσουμε».

Κίρα Κρίστμας: «Είμαι χαρούμενη για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Ήταν ο πρώτος μας στόχος για το 2023. Παλέψαμε μαζί σαν ομάδα από την αρχή στον τελικό και είχαμε τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή».

Ιωάννα Χυδηριώτη: «Είμαστε χαρούμενες. Δείξαμε ότι είχαμε χαρακτήρα και πάθος. Πετύχαμε έναν ακόμη στόχο. Με σκληρή δουλειά, υπομονή και χαρακτήρα θα πετύχουμε όλους τους στόχους μας».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ