Ολυμπιακός – Πανιώνιος 14-4: Συνέχισε το σερί του και τώρα… Μπαρτσελονέτα

Ολυμπιακός – Πανιώνιος 14-4: Συνέχισε το σερί του και τώρα… Μπαρτσελονέτα

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 14-4 του Πανιωνίου για την 3η αγωνιστική της δεύτερης φάση της Α1 πόλο ανδρών και πλέον στρέφει την προσοχή του στον αγώνα του Champions League με την Μπαρτσελονέτα

Ο Ολυμπιακός διεύρυνε την απολύτως νικηφόρα πορεία του στην Α1 πόλο Ανδρών, επικρατώντας με 14-4 του Πανιωνίου στο Παπαστράτειο, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος. Μετά τη «μάχη» στην Ουγγαρία με τη Φερεντσβάρος, οι νταμπλούχοι δεν συνάντησαν δυσκολίες απέναντι στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Πλέον, η προσοχή των Πειραιωτών στρέφεται στην κρίσιμη αναμέτρηση με τη Μπαρτσελονέτα, για την 2η αγωνιστική της προημιτελικής φάσης του Champions League, την οποία θα υποδεχθούν στον Πειραιά, την Τρίτη (20/3, 19:30).

Διαβάστε επίσης: Ο Γιόβετιτς, η «πολυφωνία» του Ολυμπιακού και μια εντυπωσιακή επίδοση (vids)

Βράβευση Μουρίκη και προβάδισμα +5 (8-3) στο ημίχρονο!

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο, βραβεύτηκε ο Κώστας Μουρίκης για την πολυετή προσφορά του στο σύλλογο. Την βράβευση στον Έλληνα φουνταριστό, πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης, μαζί με τον έφορο του τμήματος πόλο, Νίκο Σκανδαλάκη.

Από κει και πέρα, στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός «μπήκε» δυνατά στον αγώνα και προηγήθηκε με 5-1, στο πρώτο οκτάλεπτο, με τον Γενηδουνιά να σκοράρει τα τρία από τα πέντε ερυθρόλευκα τέρματα (6:50, 3:18, 1:46) και τους Γκίλλα (4:06), Παπαναστασίου (0:53) τα άλλα δυο. Με γκολ του Φουντούλη από τα δυο μέτρα, ξεκίνησε η δεύτερη περίοδος για τον Ολυμπιακό, που διεύρυνε στο +5 την υπέρ του διαφορά. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 6-2, με το δεύτερο τέρμα του Μοσκόβ και στο 4:47, είχαν την ευκαιρία να μειώσουν ακόμα περισσότερο, όμως ο Ζερδεβάς απέκρουσε εντυπωσιακά την εκτέλεση πέναλτι του Γούνα και κράτησε το 6-2. Στη συνέχεια, οι Πρωταθλητές με δυο ωραία τέρματα του Γούβη (3:53) στην κόντρα και του Γενηδουνιά από την περιφέρεια (3:02), αύξησαν ακόμα περισσότερο τη διαφορά, φτάνοντας στο 8-2. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 8-3, ύστερα από το τέρμα που σημείωσε ο Γούνας (1:35).

Νίκη με +10 (14-4) διαφορά!

Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, συγκριτικά με τα δυο προηγούμενα, με τον Ολυμπιακό να διατηρεί τον απόλυτο έλεγχο. Με το επιμέρους 2-0 στο διάστημα αυτό, που προήλθε από τα τέρματα των Δήμου και Δερβίση, οι Πειραιώτες έφτασαν στο 10-3 στη λήξη της τρίτης περιόδου. Στην τελευταία περίοδο, οι ερυθρόλευκοι ανέβασαν εκ νέου «στροφές», σκόραραν τέσσερις φορές και πήγαν στο τελικό 14-4, χάρη στο οποίο πανηγύρισαν τη νίκη, πριν την κρίσιμη αναμέτρηση με την Μπαρτσελονέτα.

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 3-2, 2-0, 4-1

Ολυμπιακός (Χέρβο Κόλιανιν): Ζερδεβάς, Λόντσαρ 1, Γενηδουνιάς 4, Φουντούλης 1, Γούβης 1, Δερβίσης 2, Μπούσλιε, Αλαφραγκής, Δήμου 2, Παπαναστασίου 2, Δαμίγος, Γκίλλας 1, Χαλυβόπουλος

Πανιώνιος: Γαλανίδης, Κοπελιάδης, Μπουζάλας, Γκιουβέτσης, Παπάκος, Γραματικός, Καλαϊτζής, Μοσκόβ 2, Μουρίκης 1, Γούνας 1, Σπαντιδάκης, Καπετανάκης, Μαυροβουνιώτης, Παυλοστάθης, Κατραούρας

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ