Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 3-5

Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 3-5

Οι Ερυθρόλευκες με εξαιρετική άμυνα πήραν το ντέρμπι με τον ΝΟΒ και έκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στη γ’ φάση του πρωταθλήματος.

Ερυθρόλευκο βάφτηκε το ντέρμπι ανάμεσα στον ΝΟΒ και τον Ολυμπιακό, με τη γυναικεία ομάδα πόλο των Πειραιωτών να παίρνει τη νίκη με 5-3.

Οι πρωταθλήτριες με άμυνα από… γρανίτη πέρασαν από τον Λαιμό και πέτυχαν την πρώτη από τις δύο νίκες που χρειάζονται για να προκριθούν στην γ’ φάση του πρωταθλήματος. Το δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένος για το ερχόμενο Σάββατο (19/1) και θα διεξαχθεί στο Παπαστράτειο.

Οι Ελευθερία Πλευρίτου και Τσουκαλά πέτυχαν από 2 γκολ για τον Ολυμπιακό, ενώ ένα σκόραρε η Αβραμίδου. Από τον ΝΟΒ, από ένα πέτυχαν οι Ξενάκη, Ελληνιάδη και Χυδηριώτη.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν νευρικά το παιχνίδι, με το πρώτο οκτάλεπτο να ολοκληρώνεται με το σκορ στο 1-0 υπέρ του ΝΟΒ. Η Χυδηριώτη με πέναλτι πέτυχε το μοναδικό τέρμα στην πρώτη περίοδο. Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός ισοφάρισε σε 1-1 με την Τσουκαλά, με την Ελ. Πλευρίτου λίγο αργότερα να σκοράρει και να κάνει την ολική ανατροπή (1-2). Ο ΝΟΒ, ωστόσο, αντέδρασε, ισοφάρισε σε 2-2 με την Ξενάκη και η Ελληνιάδη δύο λεπτά πριν το τέλος έδωσε ξανά προβάδισμα στη Βουλιαγμένη. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ερυθρόλευκες κυριάρχησαν απόλυτα και με εξαιρετική άμυνα έφτασαν στη νίκη. Η Τσουκαλά έκανε το 3-3, με την Ελευθερία Πλευρίτου να δίνει για δεύτερη φορά προβάδισμα στον Ολυμπιακό (3-4) και την Αβραμίδου να διαμορφώνει το τελικό 3-5 και να σφραγίσει τη νίκη για τις Ερυθρόλευκες.

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 2-2, 0-1, 0-2.

Η διακύμανση

1ο οκτάλεπτο: 1-0 Χυδηριώτη (πέναλτι, 7:12)

2ο οκτάλεπτο: 1-1 Τσουκαλά (περιφέρεια, 7:08), 1-2 Ελ. Πλευρίτου (π/π, 6:09), 2-2 Ξενάκη (φουνταριστό, 5:02), 3-2 Ελληνιάδη (περιφέρεια, 2:09)

3ο οκτάλεπτο: 3-3 Τσουκαλά (περιφέρεια, 0:01)

4ο οκτάλεπτο: 3-4 Ελ. Πλευρίτου (περιφέρεια, 4:21), 3-5 Αβραμίδου (περιφέρεια, 3:09)

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλ. Καμμένου): Τζόνσον, Χαραλαμπίδη, Χυδηριώτη 1, Ελληνιάδη 1, Αθ. Γιαννοπούλου, Ξενάκη 1, Ειρ. Νίνου, Πάτρα, Κώτσια, Β. Διαμαντοπούλου, Ράνεϊ, Ιωαννίδη, Κοτσιώνη, Π. Νίνου, Κοκκινάκη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Χ. Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 2, Μπάκλινγκ, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 1, Ασημάκη, Μ. Πλευρίτου, Γκόφερς, Β. Πλευρίτου, Τσουκαλά 2, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου, Παπαναστασίου, Φουντωτού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ