O Δημητράκης πήρε τη νίκη με καλή επίδοση στα 1.500 μ.

O Δημητράκης πήρε τη νίκη με καλή επίδοση στα 1.500 μ.

Ο Ανδρέας Δημητράκης (Παναξιακός) επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά πως είναι ο απόλυτος κυρίαρχος των μεσαίων αποστάσεων.

Ο δρομέας του Ανδρέα Καρρέ έτρεξε δίχως συναγωνισμό, παρόλα αυτά τερμάτισε σε 3.45.42 κι έδειξε σε καλή κατάσταση ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Τορούν.

Ο έμπειρος δρομέας έφτασε σήμερα στις 12 νίκες του στο αγώνισμα στην ιστορία της διοργάνωσης και αύριο θα διεκδικήσει το έκτο του νταμπλ διεκδικώντας τη νίκη στα 3.000 μέτρα.
Στο φώτο φίνις κρίθηκε η δεύτερη θέση, την οποία κατέλαβε ο Χρήστος Παπούλιας (ΠΑΟ) με 3.54.86, ενώ τρίτος ήταν με την ίδια επίδοση ο Πέτρος Παπαιωάννου (ΠΓΣ).

«Δεδομένο του ότι έτρεξα μόνος μου ήταν ένας καλός χρόνος. Από τη Βιέννη ακόμη φάνηκε πως είμαι καλά, παρά το γεγονός ότι ήμουν λίγο διστακτικός εξαιτίας ενός τραυματισμού που με είχε κρατήσει πίσω. Στόχος μου αύριο να κάνω το νταμπλ και να πετύχει μια καλή επίδοση στο πλαίσιο της προετοιμασία μου για το Ευρωπαϊκό», είπε ο Δημητράκης.

Η Αναστασία Μαρινάκου (ΓΕΑ Τρικάλων) προσπάθησε να κυνηγήσει μια καλή επίδοση τρέχοντας στο μεγαλύτερο μέρος της κούρσας δίχως τον απαιτούμενο συναγωνισμό. Η έμπειρη αθλήτρια τερμάτισε σε 4.24.33 και βελτίωσε το φετινό της ρεκόρ, δείχνοντας πως σε μια κούρσα με συναγωνισμό θα μπορέσει να κυνηγήσει χρόνους κάτω από 4.20. Δεύτερη με 4.45.87 ήταν η Άρτεμις Μόκκα (ΓΣ Τρικάλων) και τρίτη η Ευστρατία Φιάσκα (Αθλοκίνηση Μυτιλήνης) με 4.49.53.

Το ατομικό της ρεκόρ στον κλειστό στίβο βελτίωσε η Σπυριδούλα Καρύδη (Κερκυραϊκός ΓΣ) με το άλμα της στα 13,72 μ. στην τέταρτη προσπάθεια της. Η άλτρια του Γιώργου Πομάσκι είχε ακόμη έγκυρα άλματα στα 13,48 μ., 13,58 μ. και 13,51 μέτρα. Η νεαρή έκανε τον πρώτο της αγώνα στη χρονιά σε μια σεζόν όπου η προετοιμασία της ξεκίνησε με καθυστέρηση εξαιτίας τραυματισμού που την ταλαιπώρησε το καλοκαίρι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ