Ακυρώθηκε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μπέργκεν

Ακυρώθηκε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μπέργκεν

Η Νορβηγία δεν επέτρεψε τη χαλάρωση των μέτρων προκειμένου να διεξαχθεί η διοργάνωση.

Ως βόμβα έπεσε στο στιβικό στερέωμα η σημερινή ενημέρωση από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου η ακύρωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ23, το οποίο επρόκειτο να γίνει στο Μπέργκεν της Νορβηγίας από τις 8 έως τις 11 Ιουλίου.

H E.A. ενημερώθηκε από την Ομοσπονδία της Νορβηγίας ότι παρά τις εντατικές συζητήσεις με το Υπουργείο Πολιτισμού και το Υπουργείο Υγείας, δεν μπόρεσε να πάρει άδεια λόγω των αυστηρών κανόνων εισόδου στη χώρα που ισχύουν για την πανδημία Covid-19.

Ως εκ τούτου το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U23 που είχε προγραμματιστεί για 8 – 11 Ιουλίου δεν θα πραγματοποιηθεί στο Μπέργκεν της Νορβηγίας.

Παρά την αναθεώρηση, νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα από τη Νορβηγική κυβέρνηση, σχετικά με την πολιτική στα υγειονομικά πρωτόκολλα δεν στάθηκε δυνατό να χορηγηθεί άδεια, ούτε ήταν δυνατόν να ληφθεί οριστική απάντηση για το πότε θα μπορούσαν να αρθούν οι κανονισμοί καραντίνας στη Νορβηγία. Έτσι υπό αυτές τις συνθήκες, η μόνη επιλογή ήταν να ακυρωθεί το  Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U23 στη Νορβηγία.

Τις επόμενες μέρες, η Ε.Α. θα διερευνήσει αν υπάρχει η δυνατότητα να βρεθεί άλλος οικοδεσπότης που θα φιλοξενήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U23 σε ημερομηνία αργότερα μέσα στο καλοκαίρι, πιθανότατα μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ