«Αέρας» ο Κέρλι στα πρώτα του 100μ. στη σεζόν στη Γιοκοχάμα

«Αέρας» ο Κέρλι στα πρώτα του 100μ. στη σεζόν στη Γιοκοχάμα

Ο Αμερικανός έκανε 9,91 στα πρώτα του 100 μέτρα της σεζόν όντας... αέρας.

Ο 28χρονος Αμερικανός σπρίντερ Φρεντ Κέρλι, νικητής με 9,91 δευτερόλεπτα στα πρώτα του 100 μέτρα της σεζόν, σήμερα (21/5) στη Γιοκοχάμα, δεν ανησύχησε καθόλου στην κούρσα, τερματίζοντας πολύ μπροστά από τον Αυστραλό, Ρόχαν Μπράουνινγκ (10,10 δευτερολέπτα).

Διαβάστε επίσης: Ρελάνς της Σίτι που θέλει να κρατήσει Γκουντογκάν στο Έτιχαντ

Ο Κέρλι, ο οποίος θα υπερασπιστεί τον παγκόσμιο τίτλο του στα 100 μέτρα και στοχεύει στη νίκη στα 200 μέτρα στη Βουδαπέστη τον Αύγουστο, είπε ότι είναι «έτοιμος για οποιαδήποτε πρόκληση» πετώντας το…γάντι στον Μαρσέλ Τζέικομπς, ο οποίος στέφθηκε Ολυμπιονίκης προς έκπληξη όλων στο Τόκιο το 2021.

«Ο αθλητισμός είναι ένα ανταγωνιστικό άθλημα, οπότε κάθε μέρα που μπορούμε να αγωνιζόμαστε ενάντια στους καλύτερους στον κόσμο είναι ένα υπέροχο συναίσθημα», είπε.

Ο Κέρλι ξεκίνησε τη σεζόν του στο «Diamond League» με μια νίκη στα 200 μέτρα στη Ντόχα νωρίτερα αυτό το μήνα, με 19,92 δευτερόλεπτα μπροστά από τον συμπατριώτη του Κένι Μπεντνάρεκ.
Στην επόμενη παρουσία του ο Τεξανός σπρίντερ θα αντιμετωπίσει τον παγκόσμιο πρωταθλητή των 200 μέτρων Νόα Λάιλς στο Grand Prix της Νέας Υόρκης τον επόμενο μήνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ