Ολυμπιακός: Επικεφαλής προπονητής της ακαδημίας Στίβου ο Λιβιτσάνος

Ολυμπιακός: Επικεφαλής προπονητής της ακαδημίας Στίβου ο Λιβιτσάνος

Οι Ερυθρόλευκοι προσέλαβαν τον καταξιωμένο προπονητή κλασικού αθλητισμού, Σωτήρη Λιβιτσάνο.

Την πρόσληψη του Σωτήρη Λιβιτσάνου ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, με τον καταξιωμένο προπονητή κλασικού αθλητισμού να αναλαμβάνει επικεφαλής προπονητής της ακαδημίας Στίβου του πειραϊκού συλλόγου.

Διαβάστε επίσης: Ο 2ος πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας ποδοσφαιριστής όλων των εποχών – Το τρελό νέο συμβόλαιο του Τσιμίκα

Η ανακοίνωση:

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον καταξιωμένο προπονητή κλασικού αθλητισμού κ. Σωτήρη Λιβιτσάνο, ο οποίος αναλαμβάνει επικεφαλής προπονητής της ακαδημίας Στίβου.

Ο κ. Λιβιτσάνος είναι πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ειδίκευση στον κλασικό αθλητισμό και στο παρελθόν έχει εργαστεί ως προπονητής σε ακαδημίες αλλά και αγωνιστικά τμήματα σωματείων στίβου. Από το 2002 συνεργάζεται με το ΣΕΓΑΣ ως τεχνικός συνεργάτης στη διοργάνωση αγώνων, ενώ το 2010 ήταν ο επικεφαλής του IAAF KIDS ATHLETICS που υλοποιήθηκε στο Καλλιμάρμαρο στάδιο. Το πρόγραμμα αυτό εφαρμόστηκε από τον ίδιο, σε σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και σε αθλητικούς συλλόγους, αποτελώντας το μέσο γνωριμίας χιλιάδων παιδιών από όλη την Ελλάδα με τον κλασικό αθλητισμό.

Ο κ. Λιβιτσάνος δήλωσε στο olympiacossfp.gr : “Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., για την τιμή που μου έκανε τοποθετόντας με σε αυτή την θέση. Όραμά μου είναι να φέρουμε τα παιδιά στον αθλητισμό και να εκπαιδευτούν με τις αξίες που πρεσβεύει ο στίβος.”

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ