Η Μπαρτολέτα πουλάει αντικείμενα από την καριέρα της

Η Μπαρτολέτα πουλάει αντικείμενα από την καριέρα της

Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του μήκους, Τιάνα Μπαρτολέτα, έκανε ακριβώς αυτό και πουλάει μέρος του κιτ και άλλων αναμνηστικών από την αθλητική της καριέρα μέσω της ιστοσελίδας της.

Πολλοί άνθρωποι έχουν χρησιμοποιούν τον ελεύθερο χρόνο τους στην καραντίνα από τον κορονοϊό για να κάνουν μια καλή εκκαθάριση στα προσωπικά τους αντικείμενα. Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του μήκους, Τιάνα Μπαρτολέτα, έκανε ακριβώς αυτό και πουλάει μέρος του κιτ και άλλων αναμνηστικών από την αθλητική της καριέρα μέσω της ιστοσελίδας της.

Η συλλογή των αντικειμένων περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και δύο τρόπαια Diamond League από τις νίκες της στη διοργάνωση του 2014 και 2015 (ένα από τα τρόπαια έχει ήδη πουληθεί). Γενικά, πολλά είδη που έχει θέσει για πώληση έχουν ήδη διατεθεί σε αγοραστές, αλλά υπάρχουν ακόμα διάφορα κομμάτια για όσους ενδιαφέρονται να τα αποκτήσουν.

«Λαμβάνω πολλά μηνύματα που ρωτούν «γιατί πουλάω όλα μου τα πράγματα», έγραψε σε μια ανάρτηση στο Twitter. «Μερικές σκέψεις μου: 1) δεν αισθάνομαι καν κοντά σε ΟΛΑ τα πράγματά μου 2) καθώς μεγαλώνω η προσκόλλησή μου στα προσωπικά μου αντικείμενα αλλάζει. Το έζησα, έχω την εμπειρία και τα μετάλλια. Το βρίσκω πολύ ωραίο που βρήκα έναν τρόπο να μοιραστώ αναμνηστικά από τις ιδιαίτερες στιγμές μου με ανθρώπους που επίσης λατρεύουν τις ιδιαίτερες στιγμές μου. Δεν θέλω να είμαι συλλέκτης των δικών μου αντικειμένων. Δεν θέλω να ζήσω σε ένα ιερό αφιερωμένο σε εμένα. Τέλος, ανυπομονώ να υπερασπιστώ τον Ολυμπιακό τίτλο μου» υποστήριξε η Αμερικανίδα αθλήτρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ