Ναδάλ : «Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου με τα περισσότερα Grand Slams»

Ναδάλ : «Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου με τα περισσότερα Grand Slams»

Ο Ράφαελ Ναδάλ εξέφρασε τη χαρά του για την κατάκτηση του Roland Garros κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Ράφαελ Ναδάλ κατέκτησε ένα ακόμη Roland Garros μετά από τη νίκη του στον τελικό επί του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Ισπανός τενίστας δεν έκρυψε τη χαρά του αλλά αναφέρθηκε και στη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στον πλανήτη λόγω κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Σίγουρα είναι μια σημαντική ημέρα για μένα αλλά δεν είμαι χαζός. Είναι λυπηρή η κατάσταση στον κόσμο. Αν ρωτάτε πως νιώθω, σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος. Αλλά δεν είμαι τόσο χαρούμενος όσο συνήθως διότι η κατάσταση είναι δύσκολη για τους περισσότερους ανθρώπους. Δεν το απολαύσαμε μπροστά σε γεμάτες εξέδρες. Το ότι κέρδισα το τουρνουά δεν αλλάζει τις σκέψεις μου. Η κατάσταση παραμένει λυπηρή».

Για το γεγονός ότι ισοφάρισε τον Φέντερερ στις major κατακτήσεις: «Δεν έχω κρύψει ότι θα ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου με τα περισσότερα Grand Slams, δεν υπάρχει αμφιβολία. Από την άλλη ακολουθώ τον δρόμο μου όπως έκανα σε όλη την καριέρα μου. Δεν θα σκέφτομαι όλη την ώρα ότι ο Νόβακ έχει αυτό, ο Ρότζερ το άλλο. Δεν μπορείς να είσαι πάντα δυσαρεστημένος που ο γείτονάς σου έχει μεγαλύτερο σπίτι ή βάρκα ή καλύτερο κινητό. Έχεις προσωπική ζωή.

Φυσικά με ενδιαφέρουν τα ρεκόρ. Είμαι φαν της ιστορίας του αθλητισμού γενικότερα. Τη σέβομαι. Σημαίνει πολλά για μένα που μοιράζομαι αυτό το νούμερο με τον Ρότζερ αλλά ας δούμε τι θα γίνει όταν τελειώσουμε τις καριέρες μας. Συνεχίζουμε να παίζουμε. Δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον. Είμαι απλώς ενθουσιασμένος και σίγουρα είναι κάτι που σημαίνει πολλά. Παράλληλα είναι κάτι πολύ ωραίο που μοιραζόμαστε αυτό το ρεκόρ, που έχουμε αυτή την απίστευτη αντιπαλότητα για τόσο μεγάλο διάστημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ