Σάκκαρη για μεγάλα πράγματα, 2-0 την Γκοφ

Σάκκαρη για μεγάλα πράγματα, 2-0 την Γκοφ

H Μαρία Σάκκαρη πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση νίκησε με 2-0 σετ την Κόκο Γκοφ και προκρίθηκε στους «16» του Abu Dhabi WTA Women's Tennis Open.

Η Μαρία Σάκκαρη συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο Άμπου Ντάμπι, καθώς επικράτησε και της Κόκο Γκοφ με 2-0 σετ, κερδίζοντας την για 2η φορά χωρίς να χάσει σετ μέσα σε λίγους μήνες. Η κορυφαία Ελληνίδα πρωταθλήτρια δυσκολεύτηκε στο πρώτο σετ απέναντι στην ταλαντούχα Αμερικανίδα, ομως το κατέκτησε με 7-5.

Στο δεύτερο σετ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της και πήγε το ματς στη δύναμη, όπου υποτίθεται υπερέχει η Γκοφ, κάνοντας πάρτι και επικρατώντας με 6-2, κι έκλεισε μια θέση για την τελική 16άδα του Abu Dhabi WTA Women’s Tennis Open.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελληνίδα τενίστρια ξεπέρασε το κακό ξεκίνημα (βρέθηκε να χάνει 3-0 στο πρώτο σετ) και κατάφερε να επικρατήσει της 17χρονης Αμερικανίδας, που είναι Νο 48 στον κόσμο και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του γυναικείου τένις.

Η Σάκκαρη πήρε πέντε συνεχόμενα γκέιμ και προηγήθηκε 5-3, στη συνέχεια έχασε το σερβίς της και ένα set-point στο 5-4, αλλά κράτησε την ψυχραιμία της και πήρε το πρώτο σετ με 7-5. Από κει και πέρα η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πήρε τον έλεγχο, έκανε νωρίς break στο δεύτερο σετ και έφτασε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στο 6-2.

Επόμενη αντίπαλος της Σάκκαρη θα είναι η Ισπανίδα Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα, Νο 15 στον κόσμο και Νο 5 στο ταμπλό του τουρνουά, η οποία προκρίθηκε νικώντας εύκολα τη Λευκορωσίδα Αλιαξάντρα Σάσνοβιτς με 6-1, 6-4.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ