Τσιτσιπάς: «Είμαι χαρούμενος με την απόδοσή μου και το πώς αισθάνθηκα μέσα στο γήπεδο»

Τσιτσιπάς: «Είμαι χαρούμενος με την απόδοσή μου και το πώς αισθάνθηκα μέσα στο γήπεδο»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τη νίκη του επί του Πάμπλο Καρένο Μπούστα, τονίζοντας πως είναι χαρούμενος και πως αισθανόταν πολύ καλά μέσα στο κορτ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε εύκολα με 3-0 σετ τον Πάμπλο Καρένο Μπούστα και προκρίθηκε στους «8» του Roland Garros.

Ο Έλληνας τενίστας μίλησε μετά τη νίκη του, αναφέροντας πως δουλεύει πολύ ώστε να είναι έτοιμος, στάθηκε στην ομάδα του που τον βοηθά πολύ, ενώ επισήμανε πως ένιωσε πολύ καλά μέσα στο κορτ.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς:

Για τη δουλειά του και τον κόσμο: «Λατρεύω να παίζω με κόσμο. Μετά την περιπέτεια του κορωνοϊού είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε με κόσμο και ήταν κάτι διαφορετικό. Στο Παρίσι έχουμε τους ανθρώπους που έρχονται από την Ελλάδα. Είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα.

Δούλεψα πολύ καλά για να είμαι έτοιμος για το παιχνίδι. Αισθάνθηκα άνεση μέσα στο κορτ. Κάποια ντροπ σοτ δε μου βγήκαν. Το σερβίς μου βγήκε. Με τον Πάμπλο έχουμε παίξει στο παρελθόν και μου βγάζει τον καλύτερό μου εαυτό.

Έχω μία πολύ καλή ομάδα που δουλεύει επτά ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες το 24ωρο. Πολλές φορές μου έχουν δώσει τις κατάλληλες συμβουλές. Είμαι ευγνώμων που είναι εδώ και έχω τους κατάλληλους ανθρώπους στο πλευρό μου».

Για την απόδοση του: «Νομίζω δεν έχει να κάνει με το πόσο εύκολα ή δύσκολα ήρθε η νίκη. Τα πράγματα έγιναν όπως τα θέλαμε και στο τρίτο σετ. Κατάφερα και έκανα το comeback.

Είμαι χαρούμενος με την απόδοσή μου και το πώς αισθάνθηκα μέσα στο γήπεδο. Το παιχνίδι μου ήταν πολύ κοντά στο να είναι φανταστικό.

Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις ένα μεγάλο σέρβερ όπως ο Ίσνερ σίγουρα σε βοηθάει. Το ματς ήταν διαφορετικό, είχαμε μεγάλα ράλι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ