«Βραδινός» ξανά ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Μεντβέντεφ

«Βραδινός» ξανά ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Μεντβέντεφ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Ντανίλ Μεντβέντεφ θα παλέψουν αύριο για μια θέση στην τετράδα του Roland Garros, με την αναμέτρηση να ξεκινά το βράδυ.

Στέφανος Τσιτσιπάς και Ντανίλ Μεντβέντεφ θα δώσουν ακόμα μία μεγάλη μάχη μεταξύ τους, για τους «8» του Roland Garros, με έπαθλο ένα εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Όπως έγινε γνωστό, το παιχνίδι θα διεξαχθεί βραδινή ώρα, και συγκεκριμένα στις 22:00 ώρα Ελλάδος, καθώς όπως είναι λογικό πρόκειται για το καλύτερο παιχνίδι στο πρόγραμμα.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Έλληνας τενίστας θα αγωνιστεί σε παιχνίδι του γαλλικού Όπεν αφού έχει πέσει ο ήλιος. Θυμίζουμε πως έπαιξε βράδυ για τη φάση των «32» απέναντι στον Ίσνερ.

Το πρόγραμμα στο κεντρικό κορτ θα ξεκινήσει στις 13:00 με την αναμέτρηση της Σλοβένας Ζίντανζεκ με την Ισπανίδα Μπαντόσα, ενώ θα ακολουθήσει και ο άλλος προημιτελικός γυναικών ανάμεσα στις Ριμπάκινα και Παβλιουτσένκοβα.

Στη συνέχεια θα πάρουν τη σκυτάλη οι άντρες, με το παιχνίδι του Ζβέρεφ με τον Νταβίντοβιτς-Φόκινα, πριν την αναμέτρηση του Τσιτσιπά με τον μεγάλο του αντίπαλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ