Ελίς Μέρτενς – Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου 2-0

Ελίς Μέρτενς – Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου 2-0

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-2, 6-2) από την Ελίς Μέρτενς (No. 16 στον κόσμο) και αποκλείστηκε στον 2ο γύρο του US Open.

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση απέναντι στην Ελίς Μέρτενς (No. 16 στον κόσμο), ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-2, 6-2) και αποκλείστηκε στον 2ο γύρο του US Open.

Η Ελληνίδα αθλήτρια (No. 234 στην παγκόσμια κατάταξη) έδωσε τη μάχη της απέναντι στο ξεκάθαρο φαβορί, αλλά δεν τα κατάφερε και έτσι η σπουδαία πορεία της ολοκληρώνεται στα κορτ της Νέας Υόρκης.

Θυμηθείτε εδώ το Live και τα στατιστικά της αναμέτρησης.

Η Γραμματικοπούλου μετά από τρία ματς στα προκριματικά κι ένα στον πρώτο γύρο, προσπάθησε με όλες τις δυνάμεις, αλλά η ποιότητα και η εμπειρία της αντιπάλου της έκαναν τη διαφορά.

Έχασε πολύ εύκολα το πρώτο σετ με 6-2 και βρέθηκε πίσω στο ξεκίνημα του δεύτερου με 3-0. Παρ΄ όλα αυτά με το τρίτο μπρέικ στον αγώνα κι αφού κράτησε για πρώτη φορά το σερβίς της, μείωσε σε 3-2, δείχνοντας πως είχε… σφυγμό και δεν θα «παρέδιδε εύκολα τα όπλα».

Στο έκτο game η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ηττήθηκε… στις λεπτομέρειες και κάπου εκεί όλα τελείωσαν με την Μέρτενς να παίρνει εύκολα τα άλλα δύο games και να φτάνει στο 6-2 και στην πρόκριση στην επόμενη φάση του τουρνουά.

Ο αγώνα διακόπηκε προσωρινά στο δεύτερο σετ κι ενώ η Μέρτενς είχε το προβάδισμα με 5-2 στα games, λόγω της βροχής που ξεκίνησε στη Νέα Υόρκη. Οι δύο αθλήτριες μάζεψαν τα πράγματά τους και μπήκαν στ΄ αποδυτήρια, απ΄ όπου επέστρεψαν μετά από περίπου μισή ώρα. Η διακοπή δεν άλλαξε τα δεδομένα στην αναμέτρηση με την Βελγίδα να κρατά το σερβίς της και να φτάνει στο 6-2.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ