Απόστολος Τσιτσιπάς – «Πιθανόν να παίξει ο Στέφανος»

Απόστολος Τσιτσιπάς – «Πιθανόν να παίξει ο Στέφανος»

Ο Απόστολος Τσιτσιπάς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παίξει ο Στέφανος κόντρα στη Λιθουανία στο Ηράκλειο, αν η Εθνική θέλει μια νίκη για μα ανέβει στο World Group I του Davis Cup.

Υπάρχουν πιθανότητες για να αγωνιστεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέναντι στη Λιθουανία για το Davis Cup στο Ηράκλειο (18-19/9), αν η Εθνική χρειάζεται μία νίκη για να προχωρήσει στη διοργάνωση, όπως είπε ο πατέρας και προπονητής του Έλληνα πρωταθλητή, Απόστολος.

Ο Στέφανος έχει φτάσει στο Ηράκλειο, αλλά δεν έχει δηλωθεί στη λίστα της Ελλάδας, λόγω του προβλήματός του στο πέλμα, μπορεί όμως να μπει κανονικά το όνομά του ακόμα και την τελευταία στιγμή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Απόατολου Τσιτσιπά:

«Αυτός ο τραυματισμός υπήρχε σε όλη τη διάρκεια του αμερικανικού tour, στο US Open, στο Τορόντο, στο Σινσινάτι και στους Ολυμπιακούς Αγώνες, παρθήκαν εξειδικευμένα μέτρα στην αντιμετώπιση του συγκεκριμένου προβλήματος.

Το λύσαμε όσο μπορούσαμε, βρήκαμε λύσεις για να μπορέσει να παίξει εκεί, αλλά θεωρήθηκε αναγκαίο να ξεκουραστεί (μετά το US Open) για δύο εβδομάδες. Ο Στέφανος ήρθε εδώ με την πεποίθηση να παίξει, θα δούμε. Εννοείται πως μπορεί να παίξει και αύριο και μεθαύριο, δεν είναι τίποτα δεδομένο. Αν χρειαστεί να κάνουμε μια νίκη για να περάσουμε θα μπει να το κάνει.

Ο Στέφανος έκανε αποθεραπεία και αποκατάσταση όλο αυτό το διάστημα. Σήμερα χτύπησε μισή ώρα μέσα στο γήπεδο, δοκίμασε πράγματα. Ξέρει πολύ καλά το σώμα του και νομίζω ο ίδιος θα πάρει την απόφαση, να πει ότι είναι έτοιμος να κάνει αυτό που χρειάζεται να κάνει τις επόμενες δυο μέρες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ