Υπόκλιση Σίνερ στον Τσιτσιπά: «Πώς να τον νικήσεις όταν παίζει έτσι;»

Υπόκλιση Σίνερ στον Τσιτσιπά: «Πώς να τον νικήσεις όταν παίζει έτσι;»

Ο Γιανίκ Σίνερ αποθέωσε τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Μέλι έσταξε για τον Στέφανο Τσιτσιπά ο Γιανίκ Σίνερ.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ιταλός τενίστας αποθέωσε τον Τσιτσιπά, υπογραμμίζοντας πως δεν μπορούσε να βρει απαντήσεις στο παιχνίδι του.

Ο Έλληνας τενίστας σφράγισε εύκολα το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Australian Open, με τον Σίνερ απλά να… υποκλίνεται.

«Έπαιξε καλύτερα από εμένα ο Τσιτσιπάς, σέρβιρε καλύτερα, χτυπούσε την μπάλα καλύτερα, είχε καλύτερη κίνηση. Είναι δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις όταν παίζει έτσι. Δεν μπορούσα να βάλω δύναμη όπως θα ήθελα. Προσπάθησα να τον κάνω να κινηθεί, αλλά ήμουν ίσως πολύ πίσω διότι έπαιξε απίστευτα σήμερα. Αυτό είναι όλο».

Για το backhand του Στέφανου:

«Ναι, διότι είχε εξαιρετική κίνηση, έπαιρνε την μπάλα νωρίς και δεν είχα καμία ευκαιρία. Ειδικά όταν σέρβιρε καλά. Οι επιστροφές μου δεν ήταν καλές, ειδικά στο δεύτερο σερβίς του, όπου χτυπούσα ρηχές μπάλες ή αστοχούσα. Δεν έπαιξα, όμως, και πολλά δεύτερα σερβίς. Δεν είχα την ευκαιρία, προσπάθησα να παίξω πιο κοντά, να ανοίξω το court, αλλά δεν ήταν εύκολο. Ξέρω ότι πρέπει να βελτιώσω πολλά πράγματα, το σημερινό ήταν ένα μάθημα για μένα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ