Τσιτσιπάς: «Μπορώ να παίξω σε όλες τις επιφάνειες»

Τσιτσιπάς: «Μπορώ να παίξω σε όλες τις επιφάνειες»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε δηλώσεις του τόνισε ότι μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις επιφάνειες και σε όλα τα κορτ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει την Τρίτη (7/2) τον Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς-Φοκίνα και δηλώνει έτοιμος για μια δύσκολη εβδομάδα στο ABN AMRO World Tennis Tournament στο Ρότερνταμ.

Ο Έλληνας τενίστας που είναι στο Νο.1 του ταμπλό ήταν ξεκάθαρος σε δηλώσεις του, λέγοντας πως μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις επιφάνειες και σε όλα τα κορτ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Χρειάζεται λίγος χρόνος για να συνηθίσεις τις συνθήκες στα indoors, μετά από πολύ καιρό σε outdoor. Πάντα είναι δύσκολο όταν παίζεις indoor και οι προπονήσεις βοηθάνε»», είπε στην συνέντευξη Τύπου την Κυριακή ο Τσιτσιπάς ο οποίος θα έχει στο πλευρό του τον νέο του συνεργάτη/προπονητή, Τόμας Ένκβιστ.

«Πιστεύω ότι είμαι καλός σε όλες τις επιφάνειες. Δεν θέλω να είμαι ο αθλητής που είναι καλός μόνο σε μια επιφάνεια. Είμαι ικανός να παίξω καλά σε όλες τις επιφάνειες και να πάρω πόντους ATP σε κάθε επιφάνεια που διεξάγονται τουρνουά», συμπλήρωσε το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο 22χρονος Έλληνας πρωταθλητής, προέρχεται από τη συμμετοχή του στα ημιτελικά του Australian Open και παρότι δεν είχε και την καλύτερη προετοιμασία στην off-season λόγω του χειρουργείου στον αγκώνα τον περασμένο Νοέμβριο, νιώθει ολοένα και καλύτερα.

Ο Τσιτσιπάς θα πρέπει να παρουσιαστεί δυνατός από τον πρώτο του αγώνα στο Ρότερνταμ, όταν θα αντιμετωπίσει τον επικίνδυνο Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς-Φοκίνα, Νο46 στον κόσμο.

«Οι πρώτοι γύροι πάντα είναι οι πιο δύσκολοι. Ο Αλεχάντρο έχει καλά αποτελέσματα. Προφανώς και δεν έχει φτάσει ακόμα στο ταβάνι του αλλά βρίσκεται σε σωστό δρόμο. Είναι δυνατός αντίπαλος και προσπαθεί να βγάλει πάντα το καλύτερό του», είπε ο Στέφανος για τον αντίπαλό του στον 1ο γύρο του Ρότερνταμ.

Τέλος, ο Τσιτσιπάς αναφέρθηκε και στην επιστροφή των φιλάθλων στις εξέδρες της Ahoy Arena: «Ανυπομονώ να επιστρέψουν. Όσο περισσότεροι έρθουν, τόσο το καλύτερο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ