Τσιτσιπάς – Ντε Μινόρ 2-0: «Καθάρισε» τον Ντε Μινόρ και πέρασε στα ημιτελικά ο Στέφανος

Τσιτσιπάς – Ντε Μινόρ 2-0: «Καθάρισε» τον Ντε Μινόρ και πέρασε στα ημιτελικά ο Στέφανος

Με 2-0 σετ (6-4, 6-4) ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεπέρασε το εμπόδιο του Άλεξ Ντε Μινόρ και προκρίθηκε για δεύτερη σερί χρονιά στα ημιτελικά του τουρνουά του Ρότερνταμ. Ο Τσέχος, Γίρι Λεχέτσκα, επόμενος αντίπαλος του Έλληνα τενίστα.

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο.4) κόντρα στον Άλεξ Ντε Μινόρ (Νο.34). Ο Έλληνας τενίστας επικράτησε σχετικά εύκολα με 6-4, 6-4 σε 91 λεπτά του Αυστραλού και προκρίθηκε για δεύτερη σερί χρονιά στα ημιτελικά του Rotterdam Open.

Αντίπαλός του εκεί θα είναι ο 20χρονος Τσέχος, Γίρι Λεχέτσκα (Νο.137), που κέρδισε με 2-1 σετ τον Ιταλό Μουζέτι. Φυσικά ο Τσιτσιπάς είναι το μεγάλο φαβορί για να προκριθεί στον τελικό, αλλά και για να κατακτήσει το τουρνουά.

Θυμηθείτε ΕΔΩ την εξέλιξη του αγώνα

Οι δύο τενίστες ξεκίνησαν το παιχνίδι εκμεταλλευόμενοι το σερβίς τους, μέχρι το πέμπτο γκέιμ. Εκεί ο Τσιτσιπάς έκανε μπρέικ για το 3-2 και κρατώντας το δικό του σερβίς στη συνέχεια, έφτασε άνετα στο 6-4 και το 1-0.

Τα πράγματα φάνηκε πως θα είναι πιο εύκολα στο δεύτερο σετ όπου ο Στέφανος προηγήθηκε γρήγορα με 3-0, έχοντας μάλιστα δύο μπρέικ. Ο Ντε Μινόρ όμως απάντησε με ένα μπρέικ, μείωσε σε 3-2, αλλά ο Τσιτσιπάς κρατώντας απλά το σερβίς του μέχρι το τέλος πήρε και αυτό το σετ με 6-4 και έκανε το 2-0.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ