Απέκλεισε τον Ρούμπλεφ ο Κύργιος, πρόκριση και για Κοκκινάκη

Απέκλεισε τον Ρούμπλεφ ο Κύργιος, πρόκριση και για Κοκκινάκη

Ο Νικ Κύργιος πανηγύρισε τη νίκη επί του Αντρέι Ρούμπλεφ (6-3, 6-0) και πέρασε στον τρίτο γύρο του Miami Open, ενώ ο Θανάσης Κοκκινάκης επικράτησε του Ντιέγκο Σβάρτσμαν (4-6, 7-6, 6-4).

Πιάνοντας εξαιρετική απόδοση ο Νικ Κύργιος απέκλεισε με 2-0 σετ (6-3, 6-0 τα σετ) το Νο 7 της παγκόσμιας κατάταξης, Αντρέι Ρούμπλεφ, στον 2ο γύρο του Miami Open.

Αν και ο Ρώσος διάγει περίοδο φόρμας τον τελευταίο χρόνο, ο 26χρονος Ελληνοαυστραλός μετέτρεψε σε… μονόλογο τη «μάχη» τους αποδεικνύοντας πως η θέση που βρίσκεται στην παγκόσμια κατάταξη (Νο102) τον αδικεί.

Αυτή ήταν η τρίτη Top10 νίκη του Κύργιου για φέτος, μετά από αυτές κόντρα σε Κάσπερ Ρουντ και Γιάνικ Σίνερ. Παράλληλα, ήταν η 6η νίκη σε σύνολο οκτώ αγώνων που έχει δώσει φέτος, με αυτές τις δύο ήττες να προέρχονται από Ναδάλ και Μεντβέντεφ.

Στον 3ο γύρο της Masters διοργάνωσης, ο Κύργιος θα αντιμετωπίσει τον Φάμπιο Φονίνι σε ένα ακόμη πολυαναμενόμενο blockbuster.

Μεγάλη νίκη πέτυχε και ο Θανάσης Κοκκινάκης ο οποίος επικράτησε 4-6, 7-6(3), 6-4 του Ντιέγκο Σβάρτσμαν, προερχόμενος από τα προκριματικά. Στον 3ο γύρο, ο Κοκκινάκης θα αντιμετωπίσει τον Ντένις Κούντλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ