«Τιτανομαχία» του Τσιτσιπά με Τζόκοβιτς για τον τίτλο στη Ρώμη

«Τιτανομαχία» του Τσιτσιπά με Τζόκοβιτς για τον τίτλο στη Ρώμη

Ο Έλληνας τενίστας θα διεκδικήσει στη Ρώμη τον τρίτο τίτλο του σε Masters κόντρα στον κορυφαίο, Νόβακ Τζόκοβιτς.

Δύο από τους καλύτερους χωμάτινους τενίστες στον κόσμο, ο Νόβακ Τζόκοβιτς και ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα τεθούν αντιμέτωποι στον τελικό της Ρώμης με φόντο το τρόπαιο στο τελευταίο μεγάλο τουρνουά προετοιμασίας πριν το Roland Garros.

Ο Τσιτσιπάς πέρασε το εμπόδιο του Ζβέρεφ στα ημιτελικά και θα κοντραριστεί με τον Σέρβο θρύλο, μια βδομάδα πριν την έναρξη του δεύτερου γκραν σλαμ της σεζόν.

Αυτός θα είναι ο 20ος τελικός στην καριέρα του Έλληνα τενίστα, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον ένατο τίτλο του. Επίσης, θα επιδιώξει να κερδίσει το τρίτο «1000άρι» και το δεύτερο μέσα στο 2022, μετά το «back to back» που έκανε στο Μόντε Κάρλο.

Από την άλλη, ο Νόβακ Τζόκοβιτς δείχνει να βρίσκει ρυθμό, κάτι που του έλειπε λόγω της απουσίας του από αρκετά τουρνουά λόγω της απόφασης του να μην κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Στον ημιτελικό με τον Κάσπερ Ρουντ έγραψε ιστορία, καθώς έφτασε τις 1000 νίκες στο Tour και κόντρα στον Τσιτσιπά θα διεκδικήσει τον 87ο τίτλο καριέρας του, αλλά πρώτο μέσα στο 2022.

Ο τελικός του τουρνουά της Ρώμης είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει όχι πριν τις 17:00 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport6HD.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ