Κύργιος σε Τόμιτς: «Είσαι ο πιο μισητός αθλητής στην Αυστραλία»

Κύργιος σε Τόμιτς: «Είσαι ο πιο μισητός αθλητής στην Αυστραλία»

Η «μάχη» του Νικ Κύργιου με τον Μπερνάρντ Τόμιτς στα social media έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα όλων των φίλων του τένις.

Ενώ οι υπόλοιποι κορυφαίοι τενίστες του κόσμου «μάχονται» για τη δόξα του Roland Garros στο Παρίσι, οι Αυστραλοί Νικ Κύργιος και Μπερνάρντ Τόμιτς «μάχονται» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Τόμιτς, ο οποίος κάποτε ήταν το «παιδί θαύμα» του τένις, φαίνεται να… πυροδότησε τη διαμάχη εκφράζοντας τις σκέψεις του στο γιατί ο Κύργιος (Νο76 στον κόσμο) συνεχίζει να ασχολείται μαζί του:

«Η μόνη λογική εξήγηση είναι ότι είμαι το είδωλό του», είπε ο Τόμιτς, που τώρα βρίσκεται στην 418η θέση στον κόσμο, στον λογαριασμό του στο Instagram την Τετάρτη.

«Πάντα ήταν στη σκιά μου μεγαλώνοντας. Γι’ αυτό κάθε φορά που κάποιος του αναφέρει το όνομά μου, τον ενοχλεί.

Ξέρει ότι δεν μπορεί να ξαναγράψει Ιστορία. Τα ρεκόρ που έκανα όταν ήμουν 16, 17, 18 και 19 ετών… Ήμουν ο νεότερος παίκτης που συμμετείχε σε προημιτελικό στο Wimbledon, το μεγαλύτερο τουρνουά στον κόσμο».

Η απάντηση του Κύργιου ήλθε μέσω του ίδιου δικτύου μέσων κοινωνικής δικτύωσης συνοδευόμενη από ένα screenshot από τα πρόσφατα αποτελέσματα του Τόμιτς στο Challenger Tour – που βρίσκεται ένα επίπεδο κάτω από το ATP Tour.

«Μπερνάρντ», έγραψε. «Δεν συνειδητοποίησα ότι τα πράγματα ήταν τόσο άσχημα. Τώρα αισθάνομαι άσχημα. Επικοινώνησε μαζί μου αν χρειάζεσαι να σε βοηθήσω να θυμηθείς πώς να παίζεις.

Ας μην ξεχνάμε τη φορά που πλήρωσα για την πτήση σου από τη Σαγκάη γιατί δεν είχες χρήματα».

Και κατέληξε γράφοντας: «Χαχαχαχα να ξαναγράψει κάποιος Ιστορία…, είσαι ο πιο μισητός αθλητής στην Αυστραλία. Έχεις δίκαιο, κανείς δεν μπορεί να το ξεπεράσει αυτό».

Παρά το προφανές ταλέντο τους, και οι δύο παίκτες έχουν εξοργίσει τους Αυστραλούς φίλους του τένις με τη συμπεριφορά τους εντός και εκτός γηπέδου.

Ωστόσο, οι δρόμοι τους έχουν αποκλίνει τα τελευταία χρόνια, με τον Κύργιο να εξακολουθεί να παίζει ανάμεσα στην ελίτ και τον Τόμιτς να μπαίνει στον κόσμο των προκριματικών Grand Slam και των τουρνουά Challenger.

Ο Κύργιος κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο Grand Slam στο διπλό στο Australian Open εφέτος και έφτασε επίσης στους προημιτελικούς του τουρνουά Indian Wells. Έφτασε επίσης στα ημιτελικά στο τουρνουά του Χιούστον τον Απρίλιο, αλλά αποφάσισε να μην αγωνιστεί στο Γαλλικό Όπεν για πέμπτη συνεχή χρονιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ