Χοντρή ζημιά ο Ζβέρεφ: Ρήξη συνδέσμων στο δεξί πόδι (pic)

Χοντρή ζημιά ο Ζβέρεφ: Ρήξη συνδέσμων στο δεξί πόδι (pic)

Ο Γερμανός τραυματίστηκε σοβαρά στον ημιτελικό του Ρολάν Γκαρός με τον Ράφαελ Ναδάλ.

Ατυχος στάθηκε ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ στον ημιτελικό του Ρολάν Γκαρός με τον Ράφαελ Ναδάλ, καθώς λίγο πριν το τάι μπρέικ του δεύτερου σετ τραυματίστηκε στο δεξί πόδι.

Ο Γερμανός τενίστας στην προσπάθειά του να επιστρέψει μια μπάλα, παραπάτησε και σωριάστηκε στο έδαφος, σφαδάζοντας από τον πόνο. Με τη βοήθεια του γιατρού, αλλά και των ανθρώπων του τουρνουά, σηκώθηκε και οδηγήθηκε εκτός κορτ με καροτσάκι, ενώ λίγο αργότερα επέστρεψε με πατερίστσες και γνωστοποίησε την απόσυρσή του από το παιχνίδι.

Αμέσως υποβλήθηκε σε εξετάσεις και όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στα social media το απόγευμα του Σαββάτου (4/6) η πρώτη εκτίμηση είναι ότι έχει υποστεί ρήξη συνδέσμων στο δεξί του πόδι.

Παράλληλα, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ στο μήνυμά του γνωστοποίησε ότι θα επιστρέψει στην Γερμανία, προκειμένου να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις, για να φανεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του και ο χρόνος που θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός δράσης.

Εάν επιβεβαιωθεί η αρχική εκτίμηση των γιατρών, ο Αλεξάντερ θα μείνει στα… πιτς για αρκετό διάστημα, ίσως ακόμα και για ολόκληρο το 2022.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ