Τρία τουρνουά πριν το Γουίμπλεντον για τη Σάκκαρη

Τρία τουρνουά πριν το Γουίμπλεντον για τη Σάκκαρη

Η Ελληνίδα τενίστρια πριν πάει στο Λονδίνο για το Γουίμπλεντον θα αγωνιστεί σε Νότιγχαμ, Βερολίνο και Ίστμπορν – Με Καμίλα Οσόριο στον πρώτο γύρο στο τουρνουά του Νότιγχαμ.

Από το χώμα στο γρασίδι. Η Μαρία Σάκκαρη αφήνει πίσω της το Ρολάν Γκαρός και αρχίζει την προετοιμασία της για το Γουίμπλεντον, το οποίο αρχίζει στις 27 Ιουνίου. Πριν το τρίτο χρονικά Γκραντ Σλαμ της φετινής σεζόν η Ελληνίδα τενίστρια θα αγωνιστεί στα τουρνουά που θα πραγματοποιηθούν σε Νότιγχαμ, Βερολίνο και Ίστμπορν.

Στο τουρνουά της Νότιγχαμ η Μαρία Σάκκαρη μπαίνει ως Νο.1 του ταμπλό και στον πρώτο γύρο θα αντιμετωπίσει την Καμίλα Οσόριο από την Κολομβία, ενώ εάν επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί και προκριθεί στον δεύτερο γύρο θα αναμετρηθεί είτε με τη Ρεμπέκα Μαρίνο είτε με qualifier. Στα προημιτελικά είναι πιθανό να βρει μπροστά της την Βραζιλιάνα Μπεατρίζ Χαντάντ Μάγια και στα ημιτελικά την Πολωνή Μάγκντα Λινέτ.

Μετά το τουρνουά του Νότιγχαμ, η Ελληνίδα τενίστρια θα ταξιδέψει στη Γερμανία για να παίξει στο Βερολίνο (13/6), ενώ μια εβδομάδα πριν το Γουίμπλεντον (27/6) θα επιστρέψει στην Αγγλία για το τουρνουά του Ίστμπορν (20/6).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ