Πρόωρος αποκλεισμός για Σάκκαρη

Πρόωρος αποκλεισμός για Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη γνώρισε την ήττα (2-1) από την Πλίσκοβα, αποχαιρετώντας το Τορόντο.

Αρκετά σύντομη αποδείχθηκε η παρουσία της Μαρίας Σάκκαρη στο τουρνουά του Τορόντο. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια άργησε να… ξυπνήσει, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό με 2-1 σετ ((6-1, 6-7 (9), 6-3 σε 2 ώρες και 26 λεπτά) από την Καρολίνα Πλίσκοβα.

Πολλά τα αβίαστα λάθη από τη Σάκκαρη, με την τενίστρια από την Τσεχία να κυριαρχεί απόλυτα, τσεκάροντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Τα εκτιμώμενα έσοδα του Ολυμπιακού μετά την πρόκριση

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μπήκε «μουδιααμένα» στο γήπεδο, γεγονός που εκμεταλλεύθηκε ιδανικά η Τσέχα (Νο 14 στον κόσμο), καθώς με δύο καθοριστικά μπρέικ (2-0, 4-0), έφθασε στην κατάκτηση του πρώτου σετ με 6-1, μετά από 27 λεπτά.

Η Σάκκαρη ήταν «υποχρεωμένη» ν’ αντιδράσει και το έκανε σπάζοντας το σερβίς της Πλίσκοβα στο πρώτο γκέιμ. Το σετ κρίθηκε στο tie break, όπου μετά από φοβερό αγώνα, η Σάκκαρη επικράτησε με 11-9, σε μία ώρα και 13 λεπτά.

Στο τρίτο και καθοριστικό σετ, που είχε διάρκεια 48 λεπτά, η Πλίσκοβα ήταν αρκετά πιο ψύχραιμη, φτάνοντας στη νίκη. Με δύο μπρέικ (2-0, 5-1) κατάφερε να διατηρήσει το πλεονέκτημα, τελειώνοντας το σετ και το ματς 6-3.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ