Δύσκολος τρίτος γύρος για την Σάκκαρη στο Τορόντο

Δύσκολος τρίτος γύρος για την Σάκκαρη στο Τορόντο

Οι σημερινές επιλογές.

Γράφει ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου

Η πορεία της Ελληνίδας πρωταθλήτριας του τένις στο WTA 1000 του Τορόντο στον Καναδά, σε σκληρή επιφάνεια, συνεχίζεται αλλά ήδη από τον τρίτο γύρο τα πράγματα δυσκολεύουν για την Σάκκαρη με μία εξαιρετική αντίπαλο.

Απόψε τα μεσάνυχτα, ώρα Ελλάδας, η Σάκκαρη που βρίσκεται στο νούμερο 3 του ταμπλό και το νούμερο 4 του WTA tour, αντιμετωπίζει την εξαιρετική Τσέχα και νούμερο 14 στον κόσμο αλλά και στο ταμπλό, Καρολίνα Πλίσκοβα, σε μια αναμέτρηση δύσκολη και για τις δύο, σε μια αναμέτρηση που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και στην κατάσταση φόρμας και πνευματικής ετοιμότητας που θα βρεθεί καθεμιά από τις δύο τενίστριες απόψε.

Διαβάστε επίσης: Σοκ με Παπαγιάννη: Κίνδυνος να χάσει το Eurobasket!

Σάκκαρη – Πλίσκοβα Προγνωστικά

Όπως είναι φυσιολογικό, οι δύο τενίστριες έχουν αναμετρηθεί μεταξύ τους και σε αυτό το πολύ ενδιαφέρον head to head η Σάκκαρη προηγείται με 2 – 1 νίκες, έχοντας κερδίσει και στην πιο πρόσφατη αναμέτρησή τους, πέρσι, στους προημιτελικούς του US Open  όπου κέρδισε σε στρέιτ σετ, αλλά σε ένα κλειστό παιχνίδι με 6 – 4, 6 – 4.

Μέχρι στιγμής στη σεζόν, η Σάκκαρη ξεκίνησε καλά στις σκληρές επιφάνειες με τέταρτο γύρο στην Αυστραλία, τελικούς στην Αγία Πετρούπολη και το Ίντιαν Γουέλς και ημιτελικούς στο open του Κατάρ. Φέτος, όμως, δεν πήγε το ίδιο καλά στο χώμα όπου ήταν ιδιαίτερα ασταθής, και από το Ίντιαν Γουέλς και μετά, η Ελληνίδα τενίστρια έφτασε στους ημιτελικούς ενός τουρνουά και στους προημιτελικούς δύο, στα δέκα τουρνουά στα οποία έλαβε μέρος.

Στο Τορόντο περάσε με bye τον πρώτο γύρο και στον δεύτερο επικράτησε στα τρία σετ, σε ένα πολύ κλειστό παιχνίδι, της εξαιρετικής Αμερικανίδας Σλόαν Στίβενς.

Από την πλευρά της, η Καρολίνα Πλίσκοβα, η εξαιρετική 29χρονη, πανύψηλη πρώην νούμερο 1 και φιναλίστ του Αμερικανικού open, ξεκίνησε τη σεζόν με πρόβλημα τραυματισμού στο χέρι, με αποτέλεσμα να αργήσει να βρει τη φόρμα της.

Η Τσέχα πρωταθλήτρια είχε αρκετές αποχωρήσεις στους πρώτους γύρους των τουρνουά στους οποίους πήρε μέρος και, ως τώρα, έχει ως καλύτερες εμφανίσεις την παρουσία της στους ημιτελικούς στο Στρασβούργο και τους προημιτελικούς στο Βερολίνο.

Η Πλίσκοβα, πάντως, δείχνει τις δυνατότητές της στο Τορόντο, αφού στον πρώτο γύρο συνέτριψε την Ανισίμοβα με 6 – 1, 6 – 1 και συνέχισε να είναι εξαιρετική και στον δεύτερο, όπου επικράτησε της Μπάρμπορα Κρειτσίκοβα με 6 – 3, 6 – 4, δείχνοντας πως η αποψινή βραδιά θα είναι δύσκολη για τη Μαρία Σάκκαρη.

Και οι δύο είναι σε καλή κατάσταση και οι δύο είναι επιθετικές και οι δύο κάνουν ένα εξαιρετικό service game ως τώρα στο Τορόντο, με την Τσέχα να έχει 14 άσους απέναντι στις δύο πρώτες αντιπάλους της και την Σάκκαρη να έχει 9 απέναντι στην Στίβενς. Αν η Σάκκαρη κρατήσει την ψυχραιμία της στην πίεση της Πλίσκοβα, θα είναι αυτή η νικήτρια, διαφορετικά θα βρεθεί σε μπελάδες.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στοιχηματικά λοιπόν, ενδιαφέρον έχουν τα εξής:

Games over 20,5 με απόδοση 1,57Αριθμός σετ 3 με απόδοση 2,20

Συνολικοί άσοι over 10,5 με απόδοση 1,57

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ