«Βόμβα» στο US Open: Αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο και η Χάλεπ

«Βόμβα» στο US Open: Αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο και η Χάλεπ

Η Σιμόνα Χάλεπ γνώρισε αποκλεισμό-σοκ από την Ντάρια Σνίγκουρ στο ντεμπούτο της σε κυρίως ταμπλό Grand Slam διοργάνωσης.

Η Ουκρανή, Ντάρια Σνίγκουρ, έκανε την πρώτη τεράστια έκπληξη στο απλό γυναικών του US Open. Στα 20 της χρόνια και στο «παρθενικό» της παιχνίδια σε κυρίως ταμπλό Grand Slam διοργάνωσης, η νεαρή «πέταξε έξω» από το τουρνουά την πρώην κορυφαία τενίστρια του κόσμου (νο7 στην WTA), Σιμόνα Χάλεπ!

Μία ώρα και 42 λεπτά ήταν αρκετά για την Σνίγκουρ να επικρατήσει με 2-1 σετ, παρότι ισοφαρίστηκε από την Ρουμάνα χωρίς να πάρει game (6-0). Κατέκτησε, όμως, εύκολα το πρώτο με 6-2, ενώ στο τρίτο και καθοριστικό έκανε απίθανη εμφάνιση και δικαίως πανηγύρισε έξαλλα την επιτυχία της (6-4).

Η Χάλεπ είδε το σερί των 7 νικών της να σταματά στη Νέα Υόρκη κι ενώ προερχόταν από την κατάκτηση του τουρνουά στο Τορόντο. Βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση, ωστόσο, η Σνίγκουρ ήταν εξίσου εντυπωσιακή στο ματς και στην επόμενη φάση θ΄ αντιμετωπίσει μια εκ των Μαγκνταλένα Φρετς και Ρεμπέκα Μαρίνο.

Μετά τον τελευταίο πόντο η Ουκρανή δεν άντεξε στην πίεση και ξέσπασε σε κλάματα, ενώ έκανε δηλώσεις εντός του κορτ. Αφιέρωσε τη μεγάλη της νίκη στη χώρα της, η οποία για περισσότερους από έξι μήνες δοκιμάζεται στον πόλεμο που της κήρυξε η Ρωσία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ