Σάκκαρη: «Διαφωνώ με τους «δημοσιογράφους» του Twitter που δεν έχουν ζωή»

Σάκκαρη: «Διαφωνώ με τους «δημοσιογράφους» του Twitter που δεν έχουν ζωή»

Η Μαρία Σάκκαρη τα έβαλε με τους... δημοσιογράφους του Twitter, τονίζοντας πως το μόνο που κάνουν είναι να σχολιάζουν αρνητικά.

Η Μαρία Σάκκαρη μετά από έναν απαιτητικό αγώνα κατάφερε να επικρατήσει της Αράνθα Ρους με 2-1 σετ (3-6, 6-2, 6-3) και προκρίθηκε πανηγυρικά στα προημιτελικά του τουρνουά της Πάρμα.

Η ελληνίδα τενίστρια βρέθηκε να χάνει στο πρώτο σετ, αλλά στη συνέχεια έβγαλε αντίδραση κάνοντας την ανατροπή, σφραγίζοντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά της Πάρμα, όπου θα αντιμετωπίσει τη Ζανέφσκα (Νο.97) από το Βέλγιο.

Μετά το τέλος του ματς, η Σάκκαρη μίλησε σε ιταλικό ΜΜΕ, σχολιάζοντας όσους κριτικάρουν μέσω twitter τις αποδόσεις των τενιστριών.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλη ζημιά στον ώμο o Βατσλίκ – Αποφασίζει για γκολκίπερ ο Ολυμπιακός – Πασχαλάκης, Νίλαντ στην πρώτη γραμμή

«Το επίπεδο του WTA είναι πολύ υψηλό. Διαφωνώ με τους δημοσιογράφους του Twitter που δεν δεν έχουν ζωή και απλά κριτικάρουν παίκτριες. Πρέπει να σέβεσαι κάθε παίκτρια, γιατί δεν ξέρεις τι έχουν περάσει. Πρέπει να σέβεσαι το τένις γυναικών», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ