Τσιτσιπάς – Πολ 2-0: Έκλεισε ραντεβού με τον Τζόκοβιτς στους «4»

Τσιτσιπάς – Πολ 2-0: Έκλεισε ραντεβού με τον Τζόκοβιτς στους «4»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν καταπληκτικός και νίκησε με 2-0 τον Πολ και προκρίθηκε στους ημιτελικούς που θα αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς

O Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν καταπληκτικός και νίκησε εύκολα με 2-0 σετ (6-2,6-4) τον Τόμι Πολ σε 76 λεπτά αγώνα και προκρίθηκε στους ημιτελικούς του Παρισίου που θα αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Το πρώτο σετ ξεκίνησε ιδανικά για τον Στέφανο αφού στο πρώτο γκειμ που σέρβιρε ο Πολ έκανε μπρέικ. Μετά ο Έλληνας τενίστας ήταν καταπληκτικός και με φοβερά σερβίς και χτυπήματα έπαιρνε τον ένα πόντο μετά τον άλλο και έδειξε ποιος θα είναι το αφεντικό στην αναμέτρηση. Έτσι έφτασε σε ένα άνετο 1-0 στα σετ με 6-2 δείγμα του πόσο καλός ήταν ο Έλληνας τενίστας στην αρχή του αγώνα.

Διαβάστε επίσης: Η βαθμολογία της Euroleague (pic)

Το δεύτερο σετ ήταν πολύ ισορροπημένο. Οι δύο μονομάχοι κρατούσαν τα σερβίς τους και ο Τσιτσιπάς έπρεπε να βρει την στιγμή να κάνει ένα μπρέικ για να πάρει τον αγώνα που θα τον έστελνε στους ημιτελικούς.

Αυτό το βρήκε την κατάλληλη στιγμή αφού με το σκορ στο 5-4 ο Έλληνας τενίστας δεν ήθελε να περιμένει άλλο και με πολύ καλές επιστροφές τελείωσε τον αγώνα με 6-4.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ