Ζαμπέρ – Σάκκαρη 0-2: «Περίπατος» για την Ελληνίδα και… ημιτελικά WTA Finals

Ζαμπέρ – Σάκκαρη 0-2: «Περίπατος» για την Ελληνίδα και… ημιτελικά WTA Finals

Δίχως να αφήσει περιθώρια στην αντίπαλο της η τρομερή Μαρία Σάκκαρη νίκησε με 2-0 σετ την Ονς Ζαμπέρ και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του WTA Finals ως πρώτη του ομίλου και χωρίς μάλιστα να έχει χάσει σετ στους μέχρι τώρα τρεις αγώνες στην διοργάνωση.

Άλλη μια σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε η Μαρία Σάκκαρη, η οποία επικράτησε τα ξημερώματα του Σαββάτου (5/11) με 2-0 σετ  της Ονς Ζαμπέρ  και πήρε το εισιτήριο για τους ημιτελικούς του WTA Finalsκαι μάλιστα ως πρώτη του ομίλου της.

Η Ελληνίδα τενίστρια βρίσκεται σε απίστευτη κατάσταση καθώς  με  3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια  απέναντι στην Πεγκούλα, την Σαμπαλένκα, την Ζαμπέρ  και χωρίς μάλιστα να έχει χάσει ούτε ένα σετ στους τρεις αυτούς αγώνες κατάφερε και τερμάτισε στην κορυφή του ομίλου αφήνοντας πίσω της κορυφαία ονόματα του τένις.

Διαβάστε επίσης: Εuropa League 2022/2023: Μια απομίμηση… του Champions league

Στα ημιτελικά του WTA Finals η Σάκκαρη θα βρει στον δρόμο της την νικήτρια του αγώνα Καρολίν Γκαρσία  – Ντάρια Κασάτκινα. Οι ημιτελικοί θα πραγματοποιηθούν το βράδυ της Κυριακής (6/11) στις 21:30 και τα ξημερώματα της Δευτέρας (7/11) στις 03:00.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ