Με Ρούμπλεφ ο Τσιτσιπάς στον τελικό του Αμπου Ντάμπι

Με Ρούμπλεφ ο Τσιτσιπάς στον τελικό του Αμπου Ντάμπι

Κόντρα στον Αντρέι Ρούμπλεφ θα παίξει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον τελικό του τουρνουά Mubadala World Tennis Championship που διεξάγεται στο Αμπου Ντάμπι.

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ, νούμερο 8 στην παγκόσμια κατάταξη, θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον τελικό του τουρνουά Mubadala World Tennis Championship που διεξάγεται στο Αμπου Ντάμπι.

Ο Γερμανός τενίστας κέρδισε με… συνοπτικές διαδικασίες και σε λιγότερο από μία ώρα με 2-0 σετ (6-2, 6-1) το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, Κάρλος Αλκάραθ, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή του στον τελικό του τουρνουά επίδειξης. Τελικός που θα ξεκινήσει αύριο Κυριακή (18/12) στις 15:00.

Διαβάστε επίσης: Πώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης άλλαξε τα πάντα στην υπόθεση Μαρσέλο

Νωρίτερα, ο Τσιτσιπάς είχε επικρατήσει, επίσης, με 2-0 σετ (6-2, 6-2) του Κάσπερ Ρουντ, φτάνοντας για δεύτερη φορά στον τελικό του συγκεκριμένου τουρνουά. Την προηγούμενη είχε ηττηθεί από τον Ράφα Ναδάλ που είναι με πέντε κατακτήσεις ο πολυνίκης του Mubadala World Tennis Championship.

Πέρυσι νικητής ήταν ο… Ρούμπλεφ, με τον Γερμανό να κερδίζει τον Τσιτσιπά στην πιο πρόσφατη αναμέτρησή τους, με 2-1 σετ, για τα ημιτελικά του ATP Tour Finals στο Τορίνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ