Τσιτσιπάς: «Έχω προετοιμαστεί πολύ σκληρά – Ευκαιρία να δείξω λίγο καλό τένις»

Τσιτσιπάς: «Έχω προετοιμαστεί πολύ σκληρά – Ευκαιρία να δείξω λίγο καλό τένις»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τα έχει πάει εξαιρετικά μέχρι στιγμής στο Australian Open και όπως ανέφερε και ο ίδιος έχει μια ευκαιρία να δείξει το... καλό του τένις.

Στην καλύτερη δυνατή κατάσταση βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με τον Έλληνα τενίστα να πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις στο Australian Open, όπου έχει ήδη φτάσει στη φάση των «16».

Ο Τσιτσιπάς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Αυστραλιανού Grand Slam και αναφέρθηκε στη σκληρή δουλειά που έχει κάνει και στο γεγονός πως θεωρεί το τουρνουά μια καλή ευκαιρία για να δείξει λίγο καλό τένις.

Διαβάστε επίσης: Ταρίκ Μπλακ: Μία πολυτέλεια στο ρόστερ του Ολυμπιακού (pics, vids)

Αναλυτικά όσα είπε ο Τσιτσιπάς:

«Είναι μια νέα αρχή», είπε ο Τσιτσιπάς. «Είναι μια νέα ευκαιρία να έρθω εδώ και να δείξω καλό τένις. Έχω προετοιμαστεί πολύ σκληρά για να παρουσιάσω κάτι φρέσκο για το 2023. Η Αυστραλία είναι ένας εξαιρετικός προορισμός. Νομίζω ότι το τένις μου είναι σε καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή. Απλά πρέπει να ξεκινήσω δυνατά. Πρέπει να είμαι εκεί ψυχικά και νομίζω ότι αυτό θα απαιτήσει περισσότερο για μένα».

Σχετικά με το θέμα της ψυχικής πλευράς του τένις, τόσο κρίσιμο σε ένα ατομικό άθλημα , ο Τσιτσιπάς στοχεύει να βρει τη σωστή ισορροπία μεταξύ της πίστης και της υπερβολικής πίστης.

«Φυσικά, η αυτοπεποίθησή σου αυξάνεται πολύ όταν κερδίζεις», είπε. «Τείνει να τροφοδοτεί τον εγωισμό σου ταυτόχρονα. Επομένως, είναι σημαντικό να ρυθμίσεις τις ισορροπίες σου και να μην αισθάνεσαι υπερβολική αυτοπεποίθηση. Και φυσικά, μην το μειώνεις και αυτό. Είναι σημαντικό να έχεις ισορροπημένο μυαλό όταν βρίσκεσαι σε μία πορεία όπως αυτή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ