Μυθικός Τσιτσιπάς, έφτασε στον τελικό της Βαρκελώνης! (vid)

Μυθικός Τσιτσιπάς, έφτασε στον τελικό της Βαρκελώνης! (vid)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποίησε ακόμη έναν εκπληκτικό αγώνα, νίκησε στην Βαρκελώνη τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα (7-5, 6-3) και αύριο (17:00) θα αγωνιστεί στον πρώτο ATP τελικό στην καριέρα του!

Ασταμάτητος ο Στέφανος Τσιτσιπάς! Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών απέκλεισε με 7-5, 6-3 τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα (Νο. 11) και προκρίθηκε στον τελικό του Open της Βαρκελώνης, όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Ράφα Ναδάλ ή Νταβίντ Γκοφέν.

Αυτή ήταν η πέμπτη συνεχόμενη νίκη του Τσιτσιπά και μάλιστα με straight sets, με τον Έλληνα τενίστα να έχει αποκλείσει κατά σειρά τους Ντιέγκο Σβάρτσμαν, Αλμπέρτ Ράμος, Ντόμινικ Τιμ, πραγματοποιώντας εκπληκτικές εμφανίσεις!

Παράλληλα με τις πέντε διαδοχικές του επιτυχίες ο νεαρός τενίστας έγινε ο πρώτος Έλληνας μετά τον Νίκο Καλογερόπουλο το 1973 που φτάνει σε τελικό τουρνουά ATP.

Πέρα από την εκπληκτική του πορεία στη Βαρκελώνη, ο Τσιτσιπάς θα κάνει και την πρώτη του είσοδο στο Τοp 50 της παγκόσμιας κατάταξης, φτάνοντας στο Νο.44, ενώ είναι σχεδόν δεδομένο ότι σύντομα θα τον δούμε ακόμα ψηλότερα!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ