Μεγάλη εμφάνιση και πρόκριση στα ημιτελικά για τον Τσιτσιπά (2-0)

Μεγάλη εμφάνιση και πρόκριση στα ημιτελικά για τον Τσιτσιπά (2-0)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 2-0 σετ του Μπόρνα Τσόριτς και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Rome Masters.

Την πρόκριση στα ημιτελικά του Rome Masters πανηγύρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Ελληνας τενίστας χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα, επικράτησε με 2-0 σετ του Μπόρνα Τσόριτς (6-3, 6-4) και πέρασε στην τελική τετράδα της ιταλικής διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, ο οποίος νωρίτερα απέκλεισε τον Γιανικ Χάνφμαν.

Διαβάστε επίσης: «Etihad» όπως λέμε Καραϊσκάκη (vids)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κυριάρχησε απόλυτα στο κορτ και έφτασε με σχετική άνεση στη νίκη – πρόκριση, κάνοντας ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου. Μια άκρως επιβλητική εμφάνιση, με την οποία έστειλε… μήνυμα στον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Στο πρώτο σετ οι δύο τενίστες κράτησαν τα σερβίς τους μέχρι το 4-3, όταν ο συμπατριώτης μας έκανε μπρέικ και προηγήθηκε με 5-3. Στη συνέχεια σέρβιρε και με 6-3 έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Στο δεύτερο σετ ο Ελληνας τενίστας μπήκε δυνατά και με μπρέικ στο 3ο γκέιμ προηγήθηκε με 2-1. Λίγο αργότερα έφτασε στο 4-2. Ο Τσόριτς μείωσε σε 4-3 και στη συνέχεια μάλιστα έκανε μπρέικ, με τον Κροάτη να ισοφαρίζει σε 4-4. Ο Στέφανος, όμως, είχε την απάντηση. Με νέο μπρέικ έφτασε στο 5-4 και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς του, κάνοντας το 6-4 και το 2-0 στα σετ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ