Ξανά με τη φορμαρισμένη Μπέρτενς η Σάκκαρη

Ξανά με τη φορμαρισμένη Μπέρτενς η Σάκκαρη

Η Ελληνίδα τενίστρια στο 1ο γύρο του Μάστερς της Ρώμης κληρώθηκε με την Ολλανδέζα, η οποία την Παρασκευή νίκησε την Γκαρσία προκρίθηκε στον τελικό της Μαδρίτης.

Την αντίπαλό της στον πρώτο γύρο του Μάστερς της Ρώμης έμαθε η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει για δεύτερο συνεχόμενο τουρνουά την πολύ φορμαρισμένη Κίκι Μπέρτενς, από την οποία είχε ηττηθεί στη Μαδρίτη με 2-0 σετ.

Η Ολλανδέζα πραγματοποιεί σπουδαία σεζόν και μάλιστα έχει κερδίσει τους 11 από τους 12 αγώνες που έχει δώσει στο χώμα μέσα στο 2018! Αυτή την εβδομάδα η αντίπαλος της Σάκκαρη «λάμπει» με τις εμφανίσεις της στην Μαδρίτη και μάλιστα σήμερα πέτυχε μια πολύ σπουδαία νίκη επί της Καρολίν Γκαρσία. Η Μπέρτενς έκανε φύλλο και φτερό τη Γαλλίδα και με 2-0 σετ προκρίθηκε στον τελικό του θεσμού.

Η νικήτρια της αναμέτρησης της Μαρίας με την Μπέρτενς στον 2ο γύρο του ιταλικού Μάστερς θα αντιμετωπίσει την Καρολίνα Πλίσκοβα. Η Τσέχα την Παρασκευή ηττήθηκε στον ημιτελικό της Μαδρίτης με 2-0 σετ από την Πέτρα Κβίτοβα.

Από εκεί και πέρα, εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ζευγάρια Βικτόρια Αζαρένκα-Ναόμι Οσακά, Μαρία Σαράποβα-Ασλεϊ Μπάρτι και Μακάροβα-Κέρμπερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ