Κόλινς – Σάκκαρη 2-0: Κακή εμφάνιση και αποκλεισμός στον πρώτο γύρο για την Μαρία

Κόλινς – Σάκκαρη 2-0: Κακή εμφάνιση και αποκλεισμός στον πρώτο γύρο για την Μαρία

Η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στην προηγούμενη καλή της εβδομάδα, αφού γνώρισε την ήττα στον πρώτο γύρο του Μόντρεαλ με 2-0 από την Ντανίελ Κόλινς

Από φιναλίστ της προηγούμενης εβδομάδας, σε βαριά ήττα στον πρώτο γύρο η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια δεν τα κατάφερε απέναντι στην Αμερικανίδα, Ντανιέλ Κόλινς, από την οποία και έχασε με 2-0 (6-4/6-2).

Η Μαρία έκανε μια κακή εμφάνιση. Αναποτελεσματική, ίσως κουρασμένη και σε συνδυασμό με την καλή μέρα στην οποία βρέθηκε η αντίπαλος της, γνώρισε πολύ νωρίς τον αποκλεισμό από το 1000αρι του Μόντρεαλ.

Το μέτριο ξεκίνημα της, έδωσε την ευκαιρία στην Κόλινς να πάρει ισχυρό προβάδισμα από πολύ νωρίς στην αναμέτρηση με 5-1. Η Σάκκαρη παραλίγο να κάνει μια μεγάλη ανατροπή, αφού βρήκε δύο break, φτάνοντας το σκορ στο 5-4, όμως δεν κατάφερε να κρατήσει το δικό της service game, με αποτέλεσμα η Αμερικανίδα να κατακτήσει το πρώτο σετ με 6-4.

Ανάλογη εικόνα και στο δεύτερο κομμάτι της αναμέτρησης. Η Κόλινς έβρισκε λύσεις για όλα και με συνολικά τέσσερα break, έναντι δύο της Μαρίας, έστειλε το σκορ στο 6-2, γεγονός που της έδωσε μια σπουδαία νίκη-πρόκριση για τον δεύτερο γύρο του Μόντρεαλ, μετά από λιγότερο από 1,5 ώρα.

Στον επόμενο γύρο η Κόλινς θα βρει απέναντι της την Λέιλα Φερνάντες.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ