Τα πρώτα λόγια της Χάλεπ μετά την τιμωρία: «Είναι άδικο – θα αποδείξω ότι είμαι αθώα»

Τα πρώτα λόγια της Χάλεπ μετά την τιμωρία: «Είναι άδικο – θα αποδείξω ότι είμαι αθώα»

Η Σιμόνα Χάλεπ μίλησε για πρώτη φορά μετά την τιμωρία που της επιβλήθηκε, δηλώνοντας σοκαρισμένη.

Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η Σιμόνα Χάλεπ, μετά την τιμωρία που της επιβλήθηκε από τον οργανισμό του αντί-ντόπινγκ οργανισμού που αφορά το τένις.

Η Ρουμάνα έμαθε την ποινή-σοκ που της επιβλήθηκε, η οποία αφορά απαγόρευση ενασχόλησης επαγγελματικά με το άθλημα για τέσσερα χρόνια.

Αρκετοί δημοσιογράφοι βρέθηκαν έξω από το σπίτι της πρώην νούμερο 1 στον κόσμο, ζητώντας την άποψη της για την ποινή, με την Χάλεπ να τονίζει πως είναι αθώα.

«Μπορώ να πω πως είμαι σοκαρισμένη.Είναι άδικο αυτό που συμβαίνει, δεν έχω πάρει ποτέ απαγορευμένη ουσία και όλα θα αποδειχτούν μια μέρα. Θα αφήσω τους ειδικούς να συζητήσουν, διότι ξέρουν καλύτερα τι έχει συμβεί και είμαι σίγουρη ότι μια μέρα θα αποδείξω ότι είμαι αθώα και καθαρή.

Ότι έχει συμβεί είναι άδικο, σε κάθε επίπεδο. Είμαι πολύ απογοητευμένη και μπορώ να πω ότι είμαι σοκαρισμένη που κάποιος μπορεί να κρίνει έναν αθλητή με υποθέσεις και όχι βασιζόμενος σε βάσιμα στοιχεία. Όλες οι εξετάσεις αίματος ήταν αρνητικές και ποτέ δεν βρέθηκε απαγορευμένη ουσία. Υπάρχει μόνο ένα τεστ ούρων στις 29 Αυγούστου 2022 με μια πολύ μικρή ποσότητα ροξαδουστάτης και αυτό ήταν. Τώρα πρέπει να πάω στο CAS. Θα κάνω έφεση για την απόφαση που κατά την άποψή μου δεν είναι σωστή και ελπίζω ότι η αλήθεια θα αποκαλυφθεί μια μέρα. Θα παλέψω μέχρι το τέλος για να το αποδείξω», τόνισε χαρακτηριστικά η Ρουμάνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ