Πήρε θέση η Σάκκαρη: «Είναι τρομακτικός ο τρόπος που χειρίζονται την κατάσταση με κάθε παίκτη»

Πήρε θέση η Σάκκαρη: «Είναι τρομακτικός ο τρόπος που χειρίζονται την κατάσταση με κάθε παίκτη»

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για την υπόθεση της Σιμόνα Χάλεπ,τονίζοντας πως η αντιμετώπιση προς τους παίκτες είναι τραγική.

Δεν έκρυψε τα λόγια της η Μαρία Σάκκαρη για την υπόθεση που απασχολεί το παγκόσμιο τένις τα τελευταία 24ωρα, με την τιμωρία που επιβλήθηκε στην Σιμόνα Χάλεπ.

Η Ελληνίδα τενίστρια ανέφερε σε συνέντευξη της, πως είναι τρομακτική η αντιμετώπιση που δείχνουν οι αρμόδιοι στους παίκτες, όσο αναφορά τις υποθέσεις ντόπινγκ και απαγορευμένων ουσιών.

Πιο αναλυτικά είπε: «Αυτό που μπορώ να σας πω με σιγουριά είναι ότι είναι τρομακτικός ο τρόπος που χειρίζονται την κατάσταση με κάθε παίκτη. Θα φτάσουμε σε ένα σημείο που δεν θα μπορούμε να παίρνουμε ούτε ηλεκτρολύτες. Ευτυχώς δεν έχω βρεθεί σε αυτή τη θέση και ούτε θέλω να βρεθώ. Είμαι πολύ προσεκτική σε ό,τι έχει να κάνει με συμπληρώματα. Δεν ξέρω, όμως, ποια είναι η διαδικασία, τι γίνεται πίσω από τις κλειστές πόρτες. Δεν ξέρω ποιος έχει τον λόγο, δεν έχω ιδέα», είπε χαρακτηριστικά.

«Θα βελτίωνα την εφαρμογή με τις δηλώσεις τοποθεσιών των αθλητών, καθώς και την εφαρμογή για το αντιντόπινγκ. Δεν λειτουργεί καλά. Υποτίθεται ότι πρέπει να σου υπενθυμίζει τη σειρά σου, αλλά δεν το κάνει. Προσπάθησαν να το βελτιώσουν αλλά δεν δουλεύει καλά. Εμείς ταξιδεύουμε πολύ περισσότερο σε σχέση με άλλους αθλητές. Είναι πολύ αγχωτικό. Ξυπνάω σχεδόν κάθε βράδυ για να πάω στην τουαλέτα. Αν είναι κοντά στα ωράριο που έχω δηλώσει, κάνω δεύτερες σκέψεις για το αν θα πρέπει να πάω ή να περιμένω να έρθουν. Είναι πολύ αγχωτικό», ανέφερε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ