Νίκησε μετά από 15 μήνες απουσίας η Οσάκα!

Νίκησε μετά από 15 μήνες απουσίας η Οσάκα!

Η κάτοχος τεσσάρων Grand Slam, Ναόμι Οσάκα, κατάφερε να συνδυάσει με νίκη την επιστροφή της στα κορτ μετά από 15 μήνες απουσίας

Η κάτοχος τεσσάρων Grand Slam, Ναόμι Οσάκα, ήταν αρκετά νευρική στο δεύτερο σετ, αλλά κατάφερε να συνδυάσει με νίκη την επιστροφή της στα κορτ μετά από 15 μήνες απουσίας, ξεπερνώντας το εμπόδιο της Γερμανίδας, Ταμάρα Κόρπατς με 6-3, 7-6(9), στον πρώτο γύρο του τουρνουά «Brisbane International».

Η 26χρονη από την Ιαπωνία αγωνίστηκε για τελευταία φορά σε τουρνουά στο «Pan Pacific Open» του Τόκιο τον Σεπτέμβριο του 2022. Έμεινε έγκυος και τον περασμένο Ιούλιο έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, την κόρη της, Σάι, για να ξεκινήσει μετά σιγά-σιγά την προετοιμασία της ενόψει του Australian Open που ξεκινά σε 13 ημέρες στη Μελβούρνη (14-28 Ιανουαρίου).

Διαβάστε επίσης: Το «κλειδί» για νίκη στην Λαμία

«Πάτησε γκάζι» μετά το μισό του πρώτου σετ για να φτάσει σχετικά εύκολα στο 6-3 σε 38 λεπτά, ωστόσο, στο δεύτερο η Κόρπατς πρόβαλλε μεγαλύτερη αντίσταση με αποτέλεσμα η πρώην νο1 της παγκόσμιας κατάταξης να χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να κλείσει το σετ και τον αγώνα στο τάι μπρέικ με 7-6.

Επόμενη αντίπαλος της Οσάκα είναι η άλλοτε κορυφαία τενίστρια της WTA, Καρολίνα Πλίσκοβα, η οποία πέρασε άνευ αγώνα στο δεύτερο γύρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ