Το εντυπωσιακό ξεκίνημα της Σάκκαρη και η «τιτανομαχία» με τη Γερμανία (vids)

Το εντυπωσιακό ξεκίνημα της Σάκκαρη και η «τιτανομαχία» με τη Γερμανία (vids)

Η Μαρία Σάκκαρη έχει μπει δυναμικά στη νέα σεζόν και αφήνει υποσχέσεις για το Αυστραλιανό Οπεν – Τιτανομαχία με Γερμανία με φόντο την 4άδα του United Cup.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το 2024 η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια έχει μπει δυναμικά στη νέα αγωνιστική σεζόν με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και δείχνει ικανή για μεγάλα πράγματα στο Αυστραλιανό Οπεν.

Η Σάκκαρη δούλεψε σκληρά κατά τη διάρκεια της off season τόσο στον τομέα της φυσικής κατάστασης, έχοντας στο πλευρό της τον γυμναστή Γιώργο Παναγιωτόπουλο όσο και στο κομμάτι του τένις, καθηγούμενη από τον Τόμι Χιλ: Τον επί σειρά ετών προπονητή της.

Διαβάστε επίσης: Τι είπε ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο για τον Νταβίντ Κάρμο

Οι δύο πρώτες εμφανίσεις της στη φετινή σεζόν είναι εντυπωσιακές, με τη συμπατριώτισσά μας να ξεδιπλώνει στο κορτ τις αρετές της και να πετυχαίνει ισάριθμες νίκες για το United Cup.

Στο παιχνίδι με την Ντανιέλα Σέγκουελ για το tie της Ελλάδας με την Χιλή, η Μαρία Σάκκαρη ήταν επιβλητική και επικράτησε εύκολα με 6-0 και 6-1. Η συμπατριώτισσά μας μπήκε πολύ δυνατά στο κορτ και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλό της.

Στην αναμέτρηση με την Λέιλα Φερνάντες για το tie της Ελλάδας με τον Καναδά σαφώς το έργο της Ελληνίδας τενίστριας ήταν δυσκολότερο, καθώς είχε να αντιμετωπίσει μια από τις καλύτερες παίκτριες του τουρ. Μια τενίστρια που είχε φτάσει μέχρι τον τελικό στο US Open του 2021 και διαθέτει την ποιότητα και την εμπειρία για να την δυσκολέψει. Στο πρώτο σετ η Καναδή τα κατάφερε και κοίταξε στα μάτια τη συμπατριώτισσά μας, αλλά η Σάκκαρη στο tie break ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και έκανε το 1-0. Στο δεύτερο σετ η Λέιλα προηγήθηκε με μπρέικ, αλλά η Μαρία έδειξε και πάλι χαρακτήρα. Γύρισε τούμπα το σετ και με 2-0 έφτασε στη νίκη.

Με αυτή τη νίκη η Ελλάδα έκανε το 2-0 και «κλείδωσε» την πρώτη θέση του ομίλου και την πρόκριση στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει την Γερμανία.

Δύσκολο tie και στο βάθος Αυστραλία

Το match up με τη Γερμανία θα είναι δύσκολο για την Ελλάδα, καθώς απέναντι στον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη θα βρεθούν αντίπαλοι κορυφαίου επιπέδου.

Ο λόγος για τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και την Αντζελίκ Κέρμπερ. Το Νο. 7 της παγκόσμιας κατάταξης της ATP και μια από τις σπουδαιότερες τενίστριες στην ιστορία της Γερμανίας, που προσπαθεί να επιστρέψει σε υψηλές πτήσεις μετά την πολύμηνη απουσία της.

Τα παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν το πρωί της Παρασκευής (5/1) στις 08:30 ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθούν ζωντανά από το ERT Sports 2. Αν η γαλανόλευκη πάρει την πρόκριση και περάσει στα ημιτελικά, θα αντιμετωπίσει την Αυστραλία, που απέκλεισε τη Σερβία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ