Σάκκαρη: «Δεν θα άλλαζα με τίποτα την αίσθηση της νίκης»

Σάκκαρη: «Δεν θα άλλαζα με τίποτα την αίσθηση της νίκης»

Όσα είπε η Σάκκαρη μετά τη νίκη της επί της Γκαρσιά

Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με 2-0 σετ (6-3, 6-4) της Καρολίν Γκαρσιά και πέρασε στη φάση των «16» του Indian Wells.

Διαβάστε επίσης: Γκαρσία – Πόνσε: Τα 25 γκολ του «φονικού» διδύμου της ΑΕΚ και η σκέψη του Αλμέιδα να τους βάλει μαζί (vids)

Αναλυτικά όσα είπε η Σάκκαρη:

«Ήταν ένα σταθερό ματς για μένα, σέρβιρα καλά, επιβίωνα απ’ όλα τα επιθετικά της χτυπήματα», είπε στην on court συνέντευξή της μετά την πρόκριση σε βάρος της Καρολίν Γκαρσιά στο Indian Wells. «Έχω πολύ καλό ρεκόρ σε αυτό το court, νιώθω καλά όταν έρχομαι εδώ, πάντα είναι ωραίο να αγωνίζομαι στο Stadium 2».

Η Μαρία έχει ιδιαίτερη σχέση με αυτό το τουρνουά και πάντα αναφέρει το πόσο καλά περνάει στην Καλιφόρνια. «Αγαπώ το τένις, αλλά εδώ στην έρημο το αγαπώ λίγο παραπάνω! Απολαμβάνω να αγωνίζομαι εδώ. Δεν θα παίζω για πάντα, οπότε προσπαθώ να είμαι συμφιλιωμένη με αυτό και να απολαμβάνω τα χρόνια που έχω ακόμα στην καριέρα μου. Θέλω να είμαι χαρούμενη στο court και προσπαθώ να βελτιώνομαι κάθε μέρα».

Και κατέληξε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που κάνω αυτό το επάγγελμα, δεν μπορεί ο καθένας να παίζει τένις και να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο. Η αίσθηση της νίκης είναι ένα τρομερό συναίσθημα που δεν θα άλλαζα με κανένα άλλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ