Εγκατέλειψε ο Ντζέρε, στον 2ο γύρο ο Τσιτσιπάς (vid)

Εγκατέλειψε ο Ντζέρε, στον 2ο γύρο ο Τσιτσιπάς (vid)

Ο Λάζλο Ντζέρε εγκατέλειψε στην αρχή του δεύτερου σετ (6-3, 3-2) και ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του τουρνουά του Μόντε Κάρλο.

Στον δεύτερο γύρο του Μόντε Κάρλο προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του πρώτου χωμάτινου Masters της φετινής σεζόν, μετά από απόσυρση του αντιπάλου του, Λάζλο Ντζέρε, στις αρχές του δεύτερου σετ (6-3, 3-2).

Ο Ελληνας τενίστας ήταν καλύτερος από τον Σέρβο και έφτασε με σχετική άνεση στην κατάκτηση του πρώτου σετ, ενώ στο δεύτερο σετ προηγήθηκε με μπρέικ 3-2, πριν αποσυρθεί ξαφνικά ο Λάζλο Ντζέρε. Στον δεύτερο γύρο ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Νίκολας Τζάρι – Τόμας Μαρτίν Ετσεβερί.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στη Superleague: Ποιος είναι το φαβορί για τον τίτλο – Αυτές είναι οι αποδόσεις

Στο πρώτο σετ ο συμπατριώτης μας μπήκε δυνατά και προηγήθηκε με μπρέικ 3-1, ενώ λίγο αργότερα έκανε νέο μπρέικ για το 5-1. Ο Σέρβος μείωσε σε 5-3, αλλά ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν πτοήθηκε. Εφτασε στο 6-3 και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Στο δεύτερο σετ οι δύο τενίστες πήγαιναν χέρι-χέρι μέχρι το 2-2, όταν ο Ελληνας τενίστας έκανε μπρέικ για το 3-2. Σε εκείνο το σημείο ο Ντζέρε αποσύρθηκε και ο Τσιτσιπάς πέρασε στην επόμενη φάση του Μόντε Κάρλο, το οποίο είχε κατακτήσει το 2021 και το 2022.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ