ΕΠΙΚΟΣ Τσιτσιπάς απέκλεισε τον Τζόκοβιτς! (vid+pic)

ΕΠΙΚΟΣ Τσιτσιπάς απέκλεισε τον Τζόκοβιτς! (vid+pic)

Ο Ελληνας τενίστας κέρδισε με 2-1 σετ τον Σέρβο υπερπρωταθλητή και προκρίθηκε στον 4ο γύρο του Rogers Cup – Φανταστικός ο Ελληνας τενίστας.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο και κοσμάκη! Ο Ελληνας τενίστας με μια φοβερή εμφάνιση κέρδισε με 2-1 σετ  (6-3, 6-7, 6-3) τον Νόβακ Τζόκοβιτς και προκρίθηκε στον 4ο γύρο του Rogers Cup. Επικός, φανταστικός, ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Στέφανος, ανάγκασε τον Σέρβο υπερπρωταθλητή να υποκλιθεί μπροστά του.

Αυτή είναι αναμφίβολα η μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα του «Τσιτσιφάστ», ο οποίος έκανε για μια ακόμα φορά περήφανους όλους τους Ελληνες. Ένας παίκτης που έχει κάνει άλματα προόδου τους τελευταίους μήνες και αποδεικνύει περίτρανα ότι ανήκει πλέον στην ελίτ του παγκοσμίου τένις. Ο Στέφανος σέρβιρε φανταστικά στο αποψινό παιχνίδι και ολοκλήρωσε τον αγώνα με 11 άσους, κερδίζοντας το 84% των πόντων που έπαιξε με πρώτο σερβίς, αλλά και το 68% των πόντων στο δεύτερο σερβίς! Παράλληλα, είχε το απόλυτο στα μπρέικ πόιντς, καθώς εκμεταλλεύτηκε και τις δύο ευκαιρίες που δημιούργησε.

Ο Ελληνας τενίστας δεν δέχθηκε ούτε ένα μπρέικ, αλλά αντιθέτως έσπασε από μία φορά το σερβίς του Τζόκοβιτς στο πρώτο και στο τρίτο σετ και έφτασε σε μια επική νίκη.  Ο Σέρβος από την άλλη, έδειξε μεγαλύτερη ψυχραιμία στο τάι μπρέικ του δεύτερου σετ, κατακτώντας το με 7-5, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να καταφέρει να κάμψει την αντίσταση του Στέφανου Τσιτσιπά.

Δείτε το φοβερό dropshot του Στέφανου στο πρώτο σετ:

Επόμενος αντίπαλος του 19χρονου θα είναι ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Ο Τσιτσιπάς πριν από λίγες ημέρες είχε αντιμετωπίσει τον Ζβέφερ στην Ουάσιγκτον, με τον Γερμανό να επικρατεί με 2-0 σετ. Μετά το τέλος του παιχνιδιού στην υπογραφή που έβαλε στην κάμερα, ως είθισται, ο Στέφανος έγραψε: «Pray For Greece», δείχνοντας για μια ακόμα φορά πως η σκέψη του βρίσκεται στη χώρα μας και στους ανθρώπους που δοκιμάστηκαν από τις φονικές φωτιές στην Ανατολική Αττική.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ