Πέρασε το εμπόδιο της Σνάιντερ η Σαράποβα

Πέρασε το εμπόδιο της Σνάιντερ η Σαράποβα

Η Ρωσίδα τενίστρια νίκησε 6-2, 7-6(6) την Πάτι Σνάιντερ και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Στον δεύτερο γύρο του US Open προκρίθηκε η Μαρία Σαράποβα. Στο τελευταίο ματς της δεύτερης ημέρας στο Louis Armstrong Stadium, η Ρωσίδα τενίστρια νίκησε 6-2, 7-6(6) την Πάτι Σνάιντερ και πήρε το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση, μετά από έναν αγώνα διάρκειας μιας ώρας και 50 λεπτών.

Υπενθυμίζεται ότι η 40χρονη Σνάιντερ, η οποία είχε μέχρι σήμερα απολογισμό επτά νίκες σε οκτώ αγώνες με αντίπαλο τη Σαράποβα και την αντιμετώπισε για πρώτη φορά μετά το 2008, πέρασε από τα προκριματικά στο κυρίως ταμπλό του US Open. Μάλιστα, η Ελβετίδα έγινε η γηραιότερη τενίστρια που προκρίθηκε από τα προκριματικά στο κυρίως ταμπλό ενός τουρνουά γκραν σλαμ.

Με τη νίκη της αυτή, η 31 ετών Σαράποβα βελτίωσε σε 12-0 το ρεκόρ της στους αγώνες του α΄ γύρου του US Open, ενώ είναι πλέον μόνη της στην τρίτη θέση της λίστας με τις περισσότερες νίκες στο τουρνουά μεταξύ των εν ενεργεία τενιστριών, όντας πίσω από τις Βένους Ουίλιαμς (76) και Σερένα Ουίλιαμς (89). Στη συνέχεια η Σαράποβα θα αντιμετωπίσει τη Ρουμάνα Σοράνα Κριστέα, η οποία νίκησε στον πρώτο γύρο την Αμερικανίδα Άλισον Ρίσκε με 6-3, 3-6, 7-5.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ