Μουράτογλου: «Εκανα coaching» – Σερένα: «Δεν ξέρει τι λέει…»

Μουράτογλου: «Εκανα coaching» – Σερένα: «Δεν ξέρει τι λέει…»

Αντικρουόμενες δηλώσεις από την Αμερικανίδα και τον προπονητή της, μετά τον επεισοδιακό τελικό στο US Open και την ήττα από την Οσάκα.

Η τεράστια νίκη της Ναόμι Οσάκα στον τελικό του US Open απέναντι στο είδωλό της, Σερένα Γουίλιαμς, στιγματίστηκε από τις ανεκδιήγητες αποφάσεις του διαιτητή, Κάρλος Ράμος, ο οποίος έφτασε στο σημείο να τιμωρήσει με γκέιμ πέναλτι την Αμερικανίδα.

Ο Πορτογάλος αρχικά τιμώρησε την 36χρονη τενίστρια με warning για coaching, με την ίδια να αρνείται ότι δέχθηκε εντολές από το box της, τόσο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης όσο και μετά το τέλος του παιχνιδιού. Αντίθετα με τη Σερένα, ο προπονητής της και ένας εκ των κορυφαίων στον πλανήτη, Πάτρικ Μουράτογλου, παραδέχθηκε ότι έκανε coaching κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού!

«Είμαι ειλικρινής, έκανα coaching. Δε νομίζω πως με κοιτούσε όμως εκείνη τη στιγμή, γι’ αυτό νόμιζε ότι δεν έκανα», δήλωσε ο Μουράτογλου, ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε ότι και ο προπονητής της Οσάκα, Σάσα Μπαϊτζίν, έκανε coaching στην Γιαπωνέζα: «Πρέπει να σταματήσει αυτή η υποκρισία. Ο Σάσα έκανε coaching σε κάθε πόντο και ο ίδιος chair umpire ήταν σε πολλούς τελικούς του Ράφα και σε κάθε πόντο γινόταν coaching και δεν τον τιμωρούσε ποτέ. Δεν το καταλαβαίνω αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά της η Αμερικανίδα τενίστρια δήλωσε: «Δεν έπρεπε να δεχτώ παρατήρηση, γιατί δεν δέχτηκα coaching. Αν κοιτάξω στο box μου και ακούσω ένα ‘C’mon’ ή ένα ‘Good job’, δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω. Μετά απ’ αυτό, δεν κοίταξα ξανά το box μου», ενώ σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Μουράτογλου ανέφερε: «Κυριολεκτικά μόλις το άκουσα αυτό έστειλα μήνυμα στον Πάτρικ και του ζήτησα να μου εξηγήσει τι εννοούσε, γιατί δεν έχουμε κάποιον κρυφό κώδικα. Ποτέ δεν ζήτησα on-court coaching από κανέναν. Προσπαθώ να καταλάβω τι έγινε. Ίσως το έκανε, αλλά ήμουν στην άλλη άκρη του γηπέδου, δεν ξέρω καν τι είπε. Θέλω να είμαι ξεκάθαρη σ’ αυτό».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ