Τσιτσιπάς : «Το παιχνίδι μου έχει αλλάξει, έχω βελτιωθεί πολύ σε σχέση με πέρσι»

Τσιτσιπάς : «Το παιχνίδι μου έχει αλλάξει, έχω βελτιωθεί πολύ σε σχέση με πέρσι»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με δηλώσεις του μετά τη νίκη επί του Γκαέλ Μονφίς υποστήριξε ότι έχει βελτιωθεί σωματικά και πνευματικά και ο τρόπος παιχνιδιού του έχει αλλάξει.

Με νίκη ξεκίνησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς την πορεία του στο Open της Σανγκάης. Ο 20χρονος Έλληνας τενίστας, Νο 15 στην παγκόσμια κατάταξη, νίκησε στον πρώτο γύρο τον 32χρονο Γάλλο, Γκαέλ Μονφίς, Νο 37 στον κόσμο, και τόνισε για την κόντρα τους και τη συνολικότερη αγωνιστική κατάσταση του:

«Ήταν περίεργος αγώνας. Ο Γκαέλ έχει έναν ρυθμό που δεν νιώθεις καθόλου άνετα όταν βρίσκεσαι στην απέναντι πλευρά του γηπέδου. Ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις. Κάποιες φορές η μπάλα έρχεται πιο αργά, κάποιες έρχεται γρηγορότερα. Οπότε σε μπερδεύει, δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες που να παίζουν έτσι», τόνισε.

Εν συνεχεία συμπλήρωσε: «Έχω βελτιωθεί πολύ σε σχέση με πέρσι, σωματικά και πνευματικά. Το παιχνίδι μου έχει αλλάξει. Είμαι πιο επιθετικός τώρα. Είμαι δυνατότερος. Νιώθω δυνατότερος. Το σώμα μου έχει αλλάξει την τελευταία χρονιά. Τώρα έπαιξα περισσότερους αγώνες, πέτυχα πολλές νίκες και είχα αυτοπεποίθηση. Πιστεύω λίγο περισσότερο στον εαυτό μου.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ