Στον τελικό του τουρνουά της Στοκχόλμης ο Τσιτσιπάς

Στον τελικό του τουρνουά της Στοκχόλμης ο Τσιτσιπάς

Μια θέση στο τελικό στο τουρνουά της Στοκχόλμης έκλεισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς καθώς επικράτησε με 2-0 (6-3, 6-2) του Ιταλού Φάμπιο Φονίνι.

Στο τελικό της διοργάνωσης στο τουρνουά της Στοκχόλμης προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, καθώς επικράτησε του Φάμπιο Φονίνι με 2-0 σετ (6-3, 6-2) σε 76 λεπτά με αποτέλεσμα να βρεθεί στον τρίτο τελικό της καριέρας του με σκοπό να πανηγυρίσει τον πρώτο τίτλο απέναντι σε έναν εκ των Τζον Ίσνερ, Έρνεστς Γκούλμπις.

Με αυτήν την εκπληκτική πορεία του ο Έλληνας πρωταθλητής διατηρεί εκτός των άλλων και τις ελπίδες του να βρεθεί στο ATP Finals ως αναπληρωματικός.

Όσον αφορά το παιχνίδι κόντρα στον Ιταλό τενίστα (Νο.14), ο Στέφανος κατάφερε να σημειώσει το πρώτο μπρέικ στο όγδοο γκέιμ (5-3) και έμεινε ψύχραιμος αμέσως μετά όταν ο Φονίνι βρέθηκε να προηγείται με 40-0, σβήνοντας τέσσερα μπρέικ πόιντ και εκμεταλλευόμενος το πέμπτο σετ πόιντ του έβαλε γερές βάσεις για τη νίκη του.

Στο δεύτερο σετ ο Τσιτσιπάς ήταν αυτός που μπήκε στην θέση του οδηγού με 2-1 γκέιμ και με όπλο το καλό σέρβις ου κατάφερε να πανηγυρίσει την νίκη εκμεταλλευόμενος και τον τραυματισμό του Φονίνι στο δεξί πόδι.

Τώρα, ο σκοπός του Στέφανου Τσιτσιπά είναι να πανηγυρίσει τον τίτλο και να γίνει ο πρώτος Έλληνας που θα το καταφέρει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ