Davis Cup: Πήρε το διπλό και παρέμεινε «ζωντανή» η Γαλλία (vid)

Davis Cup: Πήρε το διπλό και παρέμεινε «ζωντανή» η Γαλλία (vid)

Οι Ερμπέ και Μαού επικράτησαν στο διπλό των Ντόντιγκ και Πάβιτς με 3-1 σετ και μείωσαν σε 2-1 το σκορ στους τελικούς με την Κροατία για το Davis Cup.

Η Γαλλία είναι ακόμα ζωντανή! Οι Ερμπέ και Μαού επικράτησαν στο διπλό με 3-1 σετ (6-4, 6-4, 3-6, 7-6 [3]) των Ντόντιγκ και Πάβιτς και μείωσαν σε 2-1 το σκορ στους τελικούς με την Κροατία για το Davis Cup. Οι φιναλίστ στο πρόσφατο ATP Finals που διεξήχθη στο Λονδίνο, πήραν μια υπερπολύτιμη νίκη απέναντι στους Κροάτες και έδωσαν παράταση ζωής στη Γαλλία.

Οι Ερμπέ και Μαού είχαν το πάνω χέρι από την αρχή του παιχνιδιού και πήραν εύκολα τα δύο πρώτα σετ. Στο τρίτο οι Κροάτες αντέδρασαν και μείωσαν σε 2-1, αλλά η αντεπίθεσή τους δεν είχε συνέχεια. Οι γηπεδούχοι, καθότι οι φετινοί τελικοί διεξάγονται στο Λιλ, αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμοι στο τάι μπρέικ του τέταρτου σετ, έκαναν το 3-1 και πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη απέναντι στους Κροάτες.

Πλέον, ο τίτλος θα κριθεί στις αναμετρήσεις της Κυριακής. Στο πρώτο ματς, 4ο rubber, ο Σάρντι θα αντιμετωπίσει τον Τσίλιτς. Αν κερδίσει ο Κροάτης η σεμνή τελετή θα λάβει μέρος και οι Χρβάτσκα θα πανηγυρίσει τον τίτλο. Αν κερδίσει ο Σάρντι, οι Γάλλοι θα ισοφαρίσουν σε 2-2 και όλα θα κριθούν στο πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι. Στο δεύτερο ματς, σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο Τσόριτς θα αντιμετωπίσει τον Τσονγκά.

Ο πολύπειρος Γάλλος, ωστόσο, στην προπόνηση του Σαββάτου ένιωσε ενοχλήσεις και είναι πολύ πιθανό να αντικατασταθεί από τον Λούκας Πουίγ. Όπως και να έχει και στις αναμετρήσεις τα φαβορί είναι οι Κρόατες, με τους Τσίλιτς και Τσόριτς να βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση από τους αντιπάλους τους.

Δείτε τα highlights από τη νίκη των Γάλλων:  

https://www.youtube.com/watch?v=MXwtWTkNU-4

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ