Στο Νο 6 του κόσμου ο Τσιτσιπάς!

Στο Νο 6 του κόσμου ο Τσιτσιπάς!

Η πρόκριση άνευ αγώνος του Στέφανου Τσιτσιπά επί του Ρότζερ Φέντερερ στα ημιτελικά του τουρνουά της Ρώμης και ο αποκλεισμός του Κέι Νισικόρι, τον στέλνουν από Δευτέρα στο Νο 6 του κόσμου.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει την ανοδική του πορεία και μετά το τέλος του τουρνουά στη Ρώμη θα βρεθεί στο Νο 6 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Έλληνας τενίστας προκρίθηκε χωρίς αγώνα στα ημιτελικά του Ιταλικού Masters, καθώς ο Ρότζερ Φέντερερ αποσύρθηκε και δεν κατεβαίνει στον μεταξύ τους αγώνα.

Η πρόκριση του Τσιτσιπά σε συνδυασμό με τον αποκλεισμό του Κέι Νισικόρι από τους ημιτελικούς του Internazionali BNL d’ Italia, θα φέρει τον Έλληνα τενίστα την ερχόμενη Δευτέρα στο Νο.6 της παγκόσμιας κατάταξης!

Ο Ιάπωνας ηττήθηκε από τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν με 6-4, 6-2 στην οκτάδα του ιταλικού Masters και ο Τσιτσιπάς θα τον περάσει, ενώ μπορεί να φτάσει ακόμα ψηλότερα πριν το τέλος του τουρνουά στη Ρώμη.

Ο τρόπος είναι να προκριθεί στον τελικό απέναντι στον Βερδάσκο ή τον Ναδάλ και αυτόματα θα προσπεράσει τον Σάσα Ζβέρεφ. Βέβαια ακόμα και να μην συμβεί στη Ρώμη ενδέχεται να γίνει στο Ρολάν Γκαρός, καθώς ο Γερμανός είχε φτάσει μέχρι τον τελικό το 2018, ενώ ο Τσιτσιπάς μέχρι τον δεύτερο γύρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ