Ρολάν Γκαρός: Με Κραΐνοβιτς στους «32» ο Τσιτσιπάς

Ρολάν Γκαρός: Με Κραΐνοβιτς στους «32» ο Τσιτσιπάς

Ο Σέρβος τενίστας κέρδισε δύσκολα με 3-2 σετ τον Καρμπάλες Μπαένα και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε το καθήκον του απέναντι στον Ούγκο Ντέλιεν και με 3-1 σετ προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Ρολάν Γκαρός.

Ο Ελληνας τενίστας το μεσημέρι της Τετάρτης «σφράγισε» το εισιτήριό του για την επόμενη φάση του γαλλικού Οπεν και λίγες ώρες αργότερα έμαθε τον αντίπαλό του στους «32» της χωμάτινης διοργάνωσης. Συγκεκριμένα, στους «32» ο 20χρονος τενίστας θα αντιμετωπίσει τον Φίλιπ Κραΐνοβιτς, ο οποίος βγήκε νικητής στη μάχη με τον Καρμπάλες Μπαένα.

Ο Σέρβος τενίστας επικράτησε δύσκολα του Ισπανού με 6-4, 6-4,  6-7 (1), 3-6, 8-6 και πήρε την πρόκριση για τον τρίτο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Τσιτσιπά. Ο 27χρονος είναι στο Νο60 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ το 2018 είχε φτάσει έως το Νο26.

Το παιχνίδι του Φίλιπ Κραΐνοβιτς με τον Καρμπάλες Μπαένα διήρκησε 4 ώρες και 15 λεπτά, με τον Σέρβο να έχει 82 winners, 53 αβίαστα λάθη, αλλά και 6 άσους.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθούν αντιμέτωποι οι δύο τενίστες, με τον Στέφανο να στοχεύει στη νίκη και την πρόκριση στους «16» του Ρολάν Γκαρός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ