«Ο Τσιτσιπάς είναι ο νέος πρωταγωνιστής του παγκοσμίου τένις»

«Ο Τσιτσιπάς είναι ο νέος πρωταγωνιστής του παγκοσμίου τένις»

Η σπουδαία Βελγίδα Κιμ Κλάιστερς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ελληνα τενίστα. «Είναι πολύ εργατικός και ταλαντούχος», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανήκει πλέον στην ελίτ του παγκοσμίου τένις, με τον 20χρονο να έχει κερδίσει την αγάπη των φιλάθλων, αλλά και την εκτίμηση των ανθρώπων του τένις.

Ο «Τσιτσιφάστ» μάλιστα θεωρείται από τους ειδικούς ως το επόμενο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, με την Κιμ Κλάιστερς να μιλάει με τα καλύτερα λόγια τον Ελληνα τενίστα.

«Είναι ο νέος πρωταγωνιστής του ανδρικού τένις και είμαι σίγουρη πως πολλοί άνθρωποι θα τον ακολουθούν τα επόμενα χρόνια, όταν οι Big 4 σταματήσουν. Θα έχει σημαντικό μερίδιο στο να καλύψει το κενό τους», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ και ο Ντένις Σαποβάλοφ, είναι πολύ ταλαντούχοι και πολύ εργατικοί. Θα έχουν σπουδαία rivalries τα επόμενα χρόνια και είμαι σίγουρα πως θα διεκδικήσουν τους μεγαλύτερους τίτλους».

Η Βελγίδα, η οποία στην καριέρα της κατέκτησε 4 τίτλους Grand Slam, αναφέρθηκε στις σπουδαίες εμφανίσεις του Τσιτσιπά στην Μελβούρνη. «Ο τρόπος που έπαιξε ο Στέφανος στη Μελβούρνη ήταν εκπληκτικός. Ήταν απίστευτο αυτό που έκανε με τον Φέντερερ, που είναι τόσο έμπειρος. Κάποιες φορές, η άγνοια κινδύνου από έναν νέο παίκτη είναι αυτό που χρειάζεται για να πετύχει μια νίκη σαν κι αυτό».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς χθες επικράτησε με 3-1 σετ του Ούγκο Ντέλιεν και την Παρασκευή θα παίξει με τον Φίλιπ Κραΐνοβιτς, με στόχο την πρόκριση στον τέταρτο γύρο του γαλλικού όπεν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ