Τα συγχαρητήρια και ο διάλογος Μητσοτάκη – Τσιτσιπά μετά την πρόκριση στον τελικό (vid)

Τα συγχαρητήρια και ο διάλογος Μητσοτάκη – Τσιτσιπά μετά την πρόκριση στον τελικό (vid)

Ο πρωθυπουργός της χώρας παρακολούθησε από κοντά το παιχνίδι του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ρότζερ Φέντερερ και μετά το τέλος της αναμέτρησης πήγε στα αποδυτήρια και συνεχάρη τον Ελληνα τενίστα για την πρόκρισή του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς υπέταξε τον «Βασιλιά» του παγκοσμίου τένις, Ρότζερ Φέντερερ με 2-0 σετ και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό των ATP Finals, που διεξάγονται στο Λονδίνο.

Μια ακόμα επική εμφάνιση από τον κορυφαίο Ελληνα τενίστα, την οποία μάλιστα είχε την ευκαιρία να απολαύσει από κοντά ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός της χώρας το μεσημέρι του Σαββάτου βρέθηκε στην «Ο2» Arena του Λονδίνου και παρακολούθησε δια ζώσης το σπουδαίο παιχνίδι του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ρότζερ Φέντερερ.

Μετά το τέλος του αγώνα μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του κατέβηκαν στα αποδυτήρια και έδωσαν συγχαρητήρια τον 21χρονο τενίστα για τη σπουδαία εμφάνισή του και την επική νίκη απέναντι στον Ελβετό «μαέστρο». Ο πρωθυπουργός συνομίλησε με τον νεαρό πρωταθλητή, του έδωσε συγχαρητήρια για την επιτυχία του απέναντι στον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ και τον ευχαρίστησε που έκανε περήφανους για μια ακόμα φορά όλους τους Ελληνες.

Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη τον πατέρα του και προπονητή του Στέφανου, Απόστολο, ο οποίος έχει μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία του νεαρού τενίστα.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ανέβασε η ATP στα twitter:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ